Northern Allstars Julshow

Tyvärr så kunde jag inte ta kort under showen för jag var upptagen hela tiden, men någon tidning har varit där (nsd?) och tagit kort så jag ska titta på deras hemsida när det lagt ut någon artikel. Men jag tog kort på hur vi var sminkade och sen finns ett kort på Elin och mig. Jag har inte heller många temadags kort, men några som ni också får se. Just nu håller jag på att titta efter något jag ska ha på mig under julafton. Men det är inte så lätt, jag hittar inget.. Ska gå på stan i veckan och se om jag hittar ett rött långt linne som jag verkligen måste ha! Självklart ska jag också titta ppå julklappar också, vi ska ju ha "lilla julafton" på fredag. Vi har så roligt tillsammans då, vi har haft lilla julafton sen 4:an kanske. :) Men vissa julklappar ska jag köpa på ikea, dit ska jag på lördag med olivia om hon inte får förhinder. Vill någon med? Ska fråga Sara för hon har aldrig varit där. ;o Jag har då varit på ikea flera gånger med både familj och kompisar.



Lucia Movie night:

Bion började klockan 23.59 och slutade ganska exakt 06.00 och det är vekligen att rekomendera! Det var så roligt där med alla filmer (man fick se filmer som inte kommit på premiär än!), tävlingar och sakerna man fick i pausen. Så här såg det ut exakt. Allt detta fick man för 220:-, något ni alla borde gå på!

Gick in och fick en mellan popcorn + mellan läska (refil på båda kostade 5:- ) Film - Yes Man
Paus, Max hamburgare + en dricka, tävling (filmfrågor) Olivia vann en gratis biobiljett!
Film - Allt flyter (inte så bra..)
Paus, Ny tävling - sara fick vara med för hon fångade en freesbe (stavas?!) hennes lag vann också, de fick en massa saker. (nyckelband + svettband typ) Glögg, pepparkakor, burn, kaffe eller läsk fick man ta.
Film - Zack and Mirri make a porno

SLUT



Nu ska jag ta och se Batman Dark night medans jag äter som jag hyrde igår. Familjen ska iväg på julbord med jag orkar inte gölja med utan får mysa med mig själv, HEJ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback