Arosfortet

Imorgon är första matchen klockan 11.00 så det blir en liten sovmorgon. :) Direkt efter frukosten ska jag gå tvärt på stan för att besöka en skoaffär för att titta. Sedan efter matchen ska vi på Arosfortet (ett äventyrshus) med Linnéa och co. Efter det får vi se. Här i Umeå har vädret varit sådär, varmt men mulet på dagen och kallare med regn då och då på eftermiddagen. Matcherna för Eriks lag har inte varit så lyckade, men för de resterande lag vi hejar på har det gått bra! (;

Kul

socialt umgänge.

Umeå

Just nu sitter jag och har inget att göra, utom att sitta i en buss på väg till Umeå, som anländer om exakt en timme. ;D Vi ska titta på när Erik spelar i cuppen och tex gå på äventyrs huset med några vänner. Jag kommer nog sitta vid datorn på hotellet sen, syns på måndag!

Namnsdag

Idag har jag namnsdag :)

"Emma är kortformen av ett tyskt namn som betyder "hög" eller "väldig". Namnet kom till sverige på 1760-talet och har under de senaste 30 åren varit mycket omtyckt. Under det senaste årtioendet har det legat i det absoluta toppskiktet bland alla flicknamn. Cirka 67.400 bär namnet varav omkring 45.700 kallas Emma."


Fotboll

Idag har jag varit i kallax gropen med fotbollen och sprungit, kul men jobbigt! :) Efter det så for jag och några andra från fotbollen och badade.

Till helgen blir det bio och sen på måndag kommer min kusin ända från skåne hit ;D

Nu ska jag faktiskt gå och sova, tack och hej!

Sommaren 09 del 1Fiske, fotboll, inredning, sport, djur, kulturdag, släkt  m.m.


Hemma

Hemma igen, men far den 30 Juli och blir borta över helgen och sen ev. den 13 aug. och blir borta en vecka. Då behöver ni inte undra. :)

Skriver senare någon gång. ..