falskt

Idag har jag varit på stan och shoppat med Fanny och jag hittade en del grejer.

Sen när Eve senare kom hem idag satt grannarna ute på gården och sola. Då frågade de Eve om hon var den stora eller lilla (jag) i familjen. Öhm..? Så lika är vi inte, dett kan alla som sett oss hålla med om, verkligen.


         

Inte så länge kvar av skolan

SO:n är klar och det var skönt för det var det tyngsta arbetet. Men vi har några andra arbeten kvar ändå, t.ex. ett prov i morgon, så resten av dagen ska jag bara plugga.


SM

Jag kom hem igår prick 20.30, kul. :)

Har hela helgen tittat på SM och skrikit. Sen har jag haft det roligt, shoppat i stockholm och endast köpt ett par skor! ;O Men seriöst, jag hittade inget. ..

Lägger upp bilder sen för nu måste jag skriva SO som ska vara klar tills imorrn och jag är världens segaste person med att komma igång med ett arbete, suck. -.-

Min skor jag beställde har kommit idag också, ska prova dem sen när de är hämtade. :)

Klar för avfärd

Allting är packat och fixat. Nu ska jag äta lunch och jobba med SO och sen klockan 14.30 far vi iväg til kallax flygplats. Kring klockan 16.00 ska jag befinna mig i Stockholm och därifrån ska vi åka till Nyköping där Cheerleading SM ska hållas. ;D

Fredag, Lördag och Söndag kommer det vara tävling. (på fredag tävlar alla våra klasser!) På måndag ska jag och några till som åker med sista flyget hem (19.55) fara till stockholm och shoppa. Massor ska jag hitta, hoppas jag då och jag hoppas också det finns att köpa cheerleading shorts på SM, behöver verkligen det..


Klänning 2

                   

Jag har sytt denna klänning på slöjden , hehe ;D
"Dock inte den finaste"


Just nu:

-Skriver SO..
-Lyssnar på Spotify
-Sjunger till, ja, jag gillar att sjunga!
-Beställer mina skor


Om jag får pengar över från stockholm (som jag kommer befinna mig i imorgon!) ska jag beställa en klänning som jag sett, den var super snygg.. död -.-

(;


Just nu finns det 5 söta kattungar i stallet.


Annars så har jag hittat ett par skor till skolavslutningen och jag fick faktiskt VG på fysik NP, lite chock där.. ;D

Min klänning

Är lite för lång.. funderar på att sy upp den. Men jag vill inte att det ska bli något fel precis. ..

;/


SommarjobbIdag ska man ha fått besked om sommarjobb, det sa Eve iaf. Eller man borde ha fått det typ. Eve fick ett brev, men inte jag. Jag är inte ledsen eller så, faktiskt skönt att slippa jobba. Bara njuta av lovet helt och hållet. :) Fast det skulle ju ha suttit bra med lite pengar, men det är ändå dåligt betalt, tycker jad då.

Eve fick ett bra jobb.

Resurscentrum Fyren

-Hjälpa till i kiosken/café
-Städning
-Hjälpa till i trygghetslarmet

Roligare än att arbeta i en park iaf + de får 10kr/h mer i lön..
Man kan få besked om sommarjobben v. 21 har jag fått höra nu. :)

Match

                   Då har jag ytterligare en match idag också, fast längre bort - i sävast nämligen. Fast nu pluggar jag förfullt. Har massor av saker som ska lämnas in, redovisas eller ha prov i, hemskt.


"I don't wanna work today
Maybe I just wanna stay
Just take it easy cause there is no stress."

*NOT

Klänningen

Min klänning har kommit, men, den är inte hemma än. Kommer troligast imorgon eller senare idag, får se. Annars hade vi ett test Nationella prov i fysik. Det var svårt och konstigt, inte precis så mycket fysik. Det lönade sig inte att plugga heller, nästan alla frågor handlade inte så mycket av vad vi lärt oss. Tror inte att det gick super för så många, nejnej.

Ska snart äta och sen har jag match, premiär för divisionen tror jag. (;


Vad händer idag?

För mig så blir det, match, plugg, städ och datorn. :)

Jag håller på att leta ett par skor nu. Ett par kostar mycket och jag vet inte om det är någon idé att köpa dem då, ett annat par finns först i Juli och ett annat par fanns inte i min storlek. SUCKsuck.. .

mer seeeeeeen.

Aldrig (6)

Kommer inte berätta vilken klänning jag har beställt. (6) ev. har jag hittat skor också !Varför?

Varför har man ett litet reklam avbrott i en pågående period i hockey? ;s


Lite test saker. (lär mig photoshop än)

                
forts. av bilderBilder sen mini lovet + uppdate

Har faktiskt hittat en avslutnings klänning jag har klickat hem! Får se om den passar bra, ser fin ut i verkligheten, om jag gillar den eller om jag hittar en finare o.s.v. (: Håller på att ladda upp bilderna sen björkliden och fixa till dem innan jag ska lägga upp dem här på bloggen. Snart ska jag också dra iväg på fotbolls träning på skogsvallen som börjar 18.15. Så jag missar cheerleadingen men jag prioterar fotbollen först eftersom jag inte ens ska tävla i cheer p.g.a. xxxx. Annars så brukar cheer och fotboll inte krocka, först idag då. Vi hann inte ha någon bok redovisning idag - YES!

pictures:


Lapporten


RiksgränsenTilda

Mer hinner jag inte nu faktiskt, fler bilder kommer efter fotbollen!

Klar !

Skrev nyss ut teknik arbetet för att se hur det ser ut. (fast jag lämnade in i tidags) Sen så har jag övat på engelska redovisningen som ska ske idag och sen glos provet i tyska. Kommer nog gå bra, I hope. Ska dra om 10 min, hej.

Lite bilder från björkliden / riksgränsen kommer upp idag när jag kommit hem från skolan . (:

Musik

Musiken har börjat idag på skolan och vi ska göra en egen låt nu. Vi har intro och nu håller vi på med text så vi sen kan få en melodi. :) Sitter faktiskt just nu och tänker på en melodi till den text vi hittills kommit på. Kanske jag kommer skriva lite text också, men det blir nog bara för att göra något. Nog för att jag har en redovisning av en bok och tyska prov inorgon också.. (;

Björkliden var lyckad och rolig i helgen !