DAGS IGEN

Tänkte uppdatera igen, var ett tag sen. Ska inte dra snacket varför jag inte uppdaterat, det är det vanliga. Har inget vettigt om att skriva heller. Har bara ett svenska referat prov och engelska muntliga nationella prov kvar imorgon sen är det påsklov! Jag kommer befinna mig i stugan hela lovet, ändå till skolstart. Kommer vara på fjället så gott som varje dag så kommer hem brun, i ansiktet då endast haha! Om jag sätter mig vid (rätt) dator då jag kommer hem idag ska jag lägga in några bilder. Har träning idag och jag måste öva på provet tills imorgon också. Vill skriva något kul eller intressant, men har inget bra att komma med... än!


OUR OWN TIME
(Some more)

JUSTE, Cheer imorrn på idrotten 11.15-12.35 kom och titta! (SKOJA!)


(Med Elin såklart!)


MACHO


HISTORIA

Tisdagar är bästa tv-dagen! Då går alla bästa serier efter varandra. Idag ska jag försöka att läsa igenom alla sidor till historia provet. Måste plugga stenhårt typ! Sist var det ett svårt prov och det lär bli minst lika svårt igen.. Måste veta allt om 1500- och 1600-talet + medeltiden och sen kunna dra slutsatser och sånt typ! ;o Historia är mitt sämsta och tråkigaste ämne.

IN ACTIONKjolarna glider typ upp en mil... (ej mina bilder)


BILDER DM 2010
(and more will come)

COMING UP
Nästa vecka är det min och Elins lektion (!)


Alldelens strax ska jag ta och sätta igång med att plugga men innan ska jag ta något att äta för jag är hungrig (beror självklart på för vi har en sån toppen mat på skolan!..) och föra över några bilder på datorn som funnits i min kamera + mobil ett bra tag. Så snart kommer bilder!


DENNA VECKA

Denna vecka kommer bli väldigt effektiv. Jag har flera saker som måste göras: inlämningar, läxa, träningar osv. Ska försöka plugga varje dag efter skolan (då jag har tid).


BUSY

Igår hann jag knappt vara hemma, så därför har jag inte uppdaterat något. Men jag höll på att skriva ett inlägg igår men hann inte klart. Ska skriva klart det idag så jag kan publicera det! :)


NU GÅR DET!

På måndag kan jag börja skriva igen! :)


MONDAY

Har bara matte kvar och sen får jag gå hem. Har ont i nacken idag.. Fast det går nog över sen. Ska hem direkt och ta det lite lugnt innan jag ska på fotboll och sedan cheer.


NY START
På TV ikväll!


KURIREN

Idag är vi i Kuriren ! :) Det är Sandras toe basket som är på bild och hennes "warface", haha läs det! Elin och Fanny syns också och de gör typ o-miner, hehe.

Länk: http://www.kuriren.nu/sport/artikel.aspx?articleid=5281500 (större bild finns i tidningen och mer text)

DM 2010 Jag är nöjd! Det vart inte helt perfekt, men jag är nöjd, det är vi nog alla! Nu ska vi avancera en hel del, gymnastiken och byggen kommer inte vara sig likt! Nu kör vi stenhårt till SM!

"NORTHERN ALLSTARS IS HERE TO LET YOU KNOW,
THE BEST IS BACK TO GIVE YOU A SHOW,
NORTHERN!"