Match

Har haft match idag. Det gick dåligt. Jag tyckte vi bara sköt iväg bollen och inte hade något spel..... Sen var det också jätte varmt. ;/ När jag kom hem drack jag oboy och så sitter jag här då. Ska väl se på tv.


Såå seeeeeeessssss. (ska fara till stugan nu någon gång i veckan) <3

Söndag;

Idag följde jag med till Piteå för att se Erik spela en match, och dom spelade faktiskt ganska bra! ;D Sen for vi och kollade på finalen 94:or och 93:or. Där träffade jag Linnéa men jag träffade inte Josefine då.. Vart var DU? Men iaf så for vi och åt och jag tog en tacotallrik. Sen for vi hem och på gården träffade jag Shaboo och vi busade jätte länge typ en halvtimma eller mer. Sen gick jag in en pytte stund , så sen följde jag med pappa till hertsön han skulle hämta en sak. Sen for vi för att handla lite mat och något till EM finalen. 1-0 till Spanien. (för dom som inte vet, men det lär väl alla veta) ;P




Ursäkta...

För att jag är så seg på att uppdatera..

P.S. 8)

Jag är helt naturlig på min visningsbild. D.S.


Chill. ;D

Idag har jag bara chillat . ;9 Inte gjort nå speciellt, bara segat vid datorn och tv:n typ. Har letat hästar som är bra, men först måste jag flytta till Ersnäs då för att kunna skaffa en. C= HEHE (y) Nu ska jag gå ner och se vad familjen gör. Imorrn ska jag med till piteå och se lillebrorn spela. Jag hoppas jag träffar Linnéa, Moa och Josefine där. <3 :p Men ska typ dra nu.

en ny ögon bild på mig. :)


Shaooooo.....

Lista. (y)

Jag snodde den här listan av Elin. ;)<3

(x) har suttit på en geting/humla

( ) har gråtit efter ett besök hos frisören

( ) har skrivit brev till någon i afrika

( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat

( ) gillar inte då folk frågar dig saker

( ) drömmer ofta mardrömmar

( ) skulle kunna döda för någon

(x) har ett smeknamn

(x) varit mobbad

( ) trampat ihjäl en nyckelpiga

(x) somnat på golvet

( ) haft sex fastän du inte velat

( ) hånglat på tunnelbanan

(x) åkt buss genom halva sverige

( ) kastat dig framför ett fordon

( ) tågat genom staden med flaggor i skyn

( ) gillar någon som inte vet om det

( ) drömt om svarta paraplyn

(x) haft läppstift

(x) har gråtit i någons närvaro

(/) älskar regn

( ) hört cirkus miramar

(x) gillar att städa

(x) har gråtit av lycka

(/) har bra självförtroende

( ) tror att jorden går under snart

( ) tror på gud

( ) avskyr matte

( ) gick ut nian med minst ett IG

( ) tycker om att spela piano

( ) brukar gå runt i mitt rum helt naken

( ) är en dagdrömmare

( ) Har varit på hultsfredsfestivalen

( ) är vegetarian

(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet

(x) hade gosedjur som liten

( ) har varit på LAN

(x) har förlorat en nära vän

( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar

(x) ska flytta så snabbt som möjligt

( ) knarkar alvedon

( ) skriver dikter eller andra texter

( ) är emot abort

( ) äter djur för att jävlas med vegetarianer

( ) köper hänt extra för att det är synd om stackarna som jobbar på byrån

( ) snackar slang för att verka som en allmän idiot

( ) har blivit smittad av någon sorts könssjukdom

(x) gillar /muskler/kraftiga kroppar

(x) hatar mjölk

( ) vill döda jultomten med en gaffeltruck

( ) känner dig som ett löv ibland

( ) har klappat ett får och sagt bää

Vart inte så många i kryssningar. ;) HEHE


Fredag;

Idag for vi till stallet på morgonen kring 10, och försökte att longera Sten men han drog bara iväg... ajja sen duschade vi och for till Olivias mormor som bor på varvet, där fick vi fika och olivia sponsorpengar till sitt ridläger. ;D Sen kollade vi på granngården innan olivias pappa skulle hämta oss. och jag MÅSTE köpa nya ridskor + byxor, och jag skulle vilja ha en ryktbag. :) När vi for hem (till olivia) for vi direkt till stallet för att rida Deus på ridbanan, men ridbanan var så slaskig att vi red ut. Den andra som inte red fick cykla brevid. ;I När vi kom tillbaka hade min pappa kommit och jag skulle fara , så jag fick skynda mig lite att fixa klart Deus, men sen när jag var klar pratade pappa 104874813 år med Janne innan vi for.. ; x
Sen hemma for jag på fotbollen för att se en match och äta kött. På matchen vann jag en handduk på en lott jag fick av pappa, och det var VÄLDIGT bra . :D För senare så hände det något så handduken kom till nytta. Vi stog ju utanför en plan och kollade på luleå FF, då vart en Luleå FF spelare tacklad och flög på Linnéa Lind och stämpöade henne rätt på foten och hon hade bara ballerina skor. ;o Så hennes fot svällde upp och vart blå. Så då fick hon min handduk och en ispåse som hon kunde ha kring foten. ;) Så hon for till sjukhuset sen. . ;/ Men jag hoppas det gick bra!

Torsdag;

Uppdatering på alla dagar jag inte skrivit gör jag nu ;P

Idag steg vi upp tidigt för att mata och släppa ut hästarna, och att olivias pappa skulle longera Sten. (Bas) Sen när det var klart gick vi tillbaka och åt frukost och skulle se film. (: Efter allt och lite till gick vi till stallet för att rida. Vi red ut och jag tog Deus och olivia fick ta monarki.  Det gick bra och alla var snälla. ;D Sen gick vi hem ch gjorde saker och sen åt vi och sen till stallet igen för att longera Sten och se den nya hästen om skulle komma, den var jätte fin! C: Sen gjorde vi inge mer speciellt.

Hos Olivia. <3

Nu sitter jag hos Olivia med hennes apple dator, den är lite annorlunda men jag är då inte van. ;P Olivia sitter och äter men jag åt innan jag for. Det tog lite tid att fara men pappa skulle komma först och sen skulle vi skjutsa Erik till en match och sen skulle jag kunna komma! ;D Vi var i stallet på en gång där Emelie och Olivia då longerade Sten. :) Sen kollade vi lite och nu ska vi till stallet igen. ;d



Ändra?

Tycker någon att jag ska ändra något på min blogg?
Isf vad ska jag ändra?
GE TIPS! :)

Olivia. ;P

För dom som inte vet. <3 (6)

Mot furufjärdsvägen. :)

Ska till Olivia idag <3 Jag ska ova där och så ska vi longera (stav??) Sten . ;D SKOJ!

Jag har nyss duschat och ska fixa mig då, torka håret och så. Sen så ska jag ta något att äta för jag har bara ätit 2 bixit och ett oboy glas idag och jag steg upp 09.30.. Men jag är inte så hungrig. Man vart typ mätt på bixit. C:

Svejjjs. ;)



Skillnad?

Ser du att det har blivit skillnad? (: Jag har fixat min blogg. MEN den är inte klar än... Har massor kvar att göra. ;p


Vet en jätte bra tips sida. ;D

Fixxxxa

Jag ska fixa min blogg. (: Men jag håller på att lära mig den och prova på saker. ;P (y)

Midsommar <3

I midsommar har jag varit i min stuga tsm med min familj, mormor, morfar och Olivia <3 (:


Torsdag:
På dagen packade jag bara mina grejer och latade mig, sen kom Olivia och hämtade upp mig och vi for till stallet.
Till stugan for vi efter Olivia hade ridit och så, så vi for ca 20.30. och kom fram kring 00.00. Då fikade vi lite och hoppade studsmatta, sen sov vi.

Fredag:
Vi vaknade, åt frukost, fixade oss, spelade ett spel och väntade på att det skulle sluta regna så vi kunde fara till stallet. Sen vart det fika med några och sen cyklade vi till stallet och i stallet finns värsta gulliga mini grisen som alltid följer efter en för den vill ha mat. Vi kallar den Knorr. <3 Vi red Pamila och tog med skit. <3 Med Pamila hoppade vi och gjorde lite andra saker. Efter så for vi och badade i sjön, KALLT! Men jag vågade doppa mig! :) Sen åt vi och pappa fixade crossen och fyrhjulingen. :) Då körde vi den och hoppade studsmatta då. ;p På kvällen spelade vi 500 och jag och Olivia förlorade stort.! (6) sen sov vi.


Lördag:
Idag gjorde vi samma sak som förra dagen på morgonen men vi for direkt till stallet efter vi fixat oss. Då red vi Pamila och Skit. Skit hade aldrig tidigare blivit riden, men han var jätte duktig fast han bockade och så ibörjan kunde man trava och skritta fint med han. :) <3 Efter ett litet tag red vi barbacke med Pamila och hoppade lite och så ;) Efter ridningen for vi hem och sedan till badarselet där vi badade, det var inte så kallt faktiskt! :p Sen for vi hem och åt spelade spel hoppade studsmatta och körde ännu mer. ;P sen sov vi.


Söndag:
Den här dagen for vi tidigast av alla andra dagar till stallet och vi red bara Pamila. Vi byggde en bana och hoppade högre hinder en tidigare. ;D Det gick bra utom när hon ville svänga av. (N) I stallet rovade vi bergsgeten med Skit, han var jätte duktig och det gick allra första gången! <3 Efter stallet duschade vi, åt våfflor, hoppade studsmatta, körde cross och fyrhjuling i korta shorts. Medans vi väntade på att pappa och erik skulle komme hem från fisket så vi skulle kunna fara hem, spelade vi spel och packade ihop våra grejer. I arvidsjaour stannade vi för att äta, jag olivia och erik tog varsinn stor strippsmeny. C: Sen kom vi hem kring 23.00 och det spöregnade..Topppen. sen satt vi vid datorn och sen sov vi.




(olivia klarade volt! <3)



Solooong. ;)

Idag har jag bara latat mig och packat. ;) Och snart ska jag till stallet med Olivia, och efter det ska vi till min stuga <3. :) YEEY! Vi ska typ bara bada, köra cross och fyrhjuling, rida och lata oss. ;) (Y) Men nu måste jag bara packa ner några saker till jag inte gjort än. ;D

bye bye.  (syns på söndag)





egooo. (;


Stääääääd..

Just nu håller jag på att äta lunch och städar. Jag måste städa HELA mitt rum innan vi far bort till stugan. (imorrn) -.- *SUCK Men Olivia kanske kan följa med till stugan!! <3 HOPPAS <33 ;D Sen har jag inte gjort något mer idag. Senare ikväll ska jag till stallet. ;p<3 och sist jag var där önskade jag att vi skulle rida BB, så jag hoppas det blir det ! C;


Allt för idag, synessss. (;


Har en låt på hjärnan..

Elin och Mimmi sov ju över som sagt. ;P Vi var uppe sent typ till halv fyra och somna fyra. (: Sen vakna jag tio typ, steg upp åt frukost såg en film, plockade undan och shiiit. Sen väckte jag dom 12 - 12.30 . HAHA , så när som åt frukost åt jag lunch. Sen när Mimmi gick hem för att fixa massor, kollade jag och Elin på youtube och fick en låt på hjärnan, RESPECT! HEHE <3 Vi typ började sjunga på den sen då och då . xD Senare gick vi runt på området och bara gick, efter det gjorde vi en smet såg på film och åt. :) Sen middag ofc. På kvällen vart det bad, och sen chill och nu här. ;)




Idag var det soligt! ;O


Bad, en kall mulen sommardag C:

Ja, som sagt har vi badat idag. jag, Elin och Mimmi. Det var kallt, kan man säga. HAHA (Y)

Tidigare hade vi varit och gått omkring på mitt område och hälsat på hundar ;) Sen gick vi till Elin och gjorde mat, jag hade mina kötbullar. <33 MUMS!!!! Efter det så badade vi då. Sen for vi till köp och köpte godsaker och tjockade och såg en film. Efter så satt mimmi vid datorn och jag och elin såg next. ;p Sen hämtade vi madrassen till elin och elin satt vid datorn och nu jag :) Nu ser vi Flightplan. ;P

Jaa, inget specielt har hänt då. ;D

byeeeeee. <3

Stina <3



Sigrid <3




Tess <3




Shaboo <33





Vi badade vid bryggan i t-shirt. ;P
Elin var typ skillad när vi började bada, hon typ halkade på den där stången (eller vad det är). HAHA, det såg typ cp ut. xD Sen var man ju lit ostadig när man stog upp då. Hehe, man for i vattnet ett antal gånger. (INTE bara jag) ;P Sen när vi cyklade hem till mig såg jag typ naken ut. xD (6)

Helt normalt.

Igår sov jag typ länge! Typ till kvart över 11. 0_o (det är ovanligt för mig) Sen hade jag match och for iväg tio i två, matchen började klockan 16.00 men den var i Pålänge... Det vart en förlust iaf. . Men det gick bra att spela. C: Sen kom jag hem, åt middag å dusch, var hemma typ halv sju eller åtta kommer inte ihåg. xD Sen gick jag till Sara och såg french kiss. P;
Jaaa, det var allt för den dan typ . ;9

Idag har jag inte gjort något. ;D Nu sitter jag och ter en greskisk paprika och ostpaj. HEHE (Y) Jag vet inte vad jag ska göra senare, men jag får se. :) Hittar alltid på nått.

See yaaaa. <3


(En gammal bild på mig, eller iaf rätt så gammal! HEHE, hade lugg ) ;D


Sverige - Spanien och en god köttfärs! :)

Idag har jag varit med Elin, Mimmi och Sara. Vi såg på en film typ 3 och var klar typ 5. Så då for jag till Mimmi och åt köttfärssås och spagetti. Mimmi din köttfärssås var JÄTTE GOD!! <33 MUMS P; Sen bakade vi en kladdkaka som också var god då kom Elin och vi åt den och såg på fotboll och en i Spanien såg ut som en Alv tycker jag.. Synd att Svergie förlorade ...  Senare efter matchen sminkade Elin mig med läppstift utan att kolla, och det vart typ "AS" snyggt. C; Men senare for jag hem och hämtade en kofta och andra shorts för att senare vara ute med Mimmi, Elin och Nicko i parken och jag fick inte hoppa STUDSMATTA! )'; Efter ett långt tag for vi hem och mina händer typ förfrös sig.


Elin pimpade upp mig. :) HEHE (6)




Mimmis goda köttfärs. <3 MUMS P;