Cheerleading

Idag får jag tröjan (Northern Allstars hoodie(?) ). Äntligen kan jag ha något på mig som hör till den föreningen jag är i. :) Annars så kommer dräkten också till veckan! Sen är det också sista riktiga  ordentliga träningen innan DM! Kameran ska verkligen med till träningen idag. (;
Hon är seriöst bäst!

Morfar 80 år

Har varit hos mormor och morfar i helgen, för morfar fyllde 80 år. Kakor och mycket släkt blev det. Macthen Portugal - Sverige missade jag inte heller såklart och ja, vi släkte ner då Earth Hour var. (; Längtar väldigt mycket tills, dräkterna, tröjan - NA kommer och DM är. (på lördag)

Just nu ser jag på Bond och det lär förbli så, hejhej.

( har några bilder till senare, nu vill ids jag inte skriva ^^, )

Gratis sms nu också - skönt

Tröjan har kommit (:

Jag gick till sara och gav pengarna, sedan gick vi till Coop Extra där vi skulle hämta ut paketet. Pengarna stämde precis som beräknat. (saras mamma la till 175kr extra och jag 75kr för alla inte betalat och vi var lix hos sara) Vi fick sen en stor kartong att bära hem, men vi gjorde handtag av tejpen på sidorna så kartongen var inge tung. När vi kom hem till sara tittade vi på tröjan - snygg ! ;D Den ser cool ut.                    9A - vi står ut oss från mängden.

TILL 9A:

Ni kommer få se tröjan ordentligt imorgon, vi har dem med oss till er. Ni som inte betalat glöm inte det!
Bilder till ni som inte kommer få chans till att se den ordentligt. :)(Synd att vissa ögon bara blev klumpar..)

bildlöstinläggidag

Idag ska jag hämta ut klasströjorna som kom igår om inte Sara stoppar mig. (; Men hon är sjuk och vi har nästan alla pengar och vi vill ha tröjorna så gärna imorgon, annars måste vi vänta till måndag/tisdag.. Så jag ska be Sara om pengarna snart och höra om jag ska hämta de eller om hon verkligen vill. Bil kommer när jag fått tröjorna. Jag säger endast: Tröjorna är annorlunda, jätte snygga, har eget tryck och helt enkelt vi - Fucking 9A

Ni som inte vet varför vi heter "Fucking 9A": En gång (som flera andra gånger) blev en lärare arg och sur på oss. (som många andra också kan bli, t.ex. vi har fått en gråta, fått "roliga" brev och massor mer.) Hon jagade runt en i klassrummet, skrek och predikade något för oss, men vi lyssnade inte. Tillslut fick vi gå och efter vi gått så hon: "Fucking 9A"  ^^

Nu ska jag äta våfflor som igentligen skulle ätas igår, så tar igen det. ;D
 
byeeeeeeee

Nationella + uppvisning

Idag hade vi ytterligare ett Nationella, idag i Engelska. Vi hade del C = skriftliga . Man fick välja "Crossroads or Looking back" . Jag tog C. Det gick väl okej eller bra, men jag tycker jag alltid skriver en för lätt text, så jag förväntar mig inte ett högt betyg på det. Annars fick jag MVG på mina tofflor jag gjort i slöjden. :)

Jag håller på att leta bilder sen uppvisningen vi hade, men jag har bara hittat några:Jag syns inte, bara så ni vet. :)
Mamma har en film på mobilen sen uppvisningen, laddar in den senare.
(kan inte lägga ut den på bloggen, tror jag..)


Måste gå och ät lunch nu..hungry.

Klantigt Emma

Muntliga saker är inte min grej. Jag är riktigt riktigt kass på det. Jag bli nervös, glömmer allt och säger endast; öhm..? Jag pratar helst så lite som möljligt (=nästan ingenting) och när jag väl pratar så säger jag inget viktigt med en mycket låååg röst. t.ex. idag hade vi matte muntligt. Gud vad sämst det gick! Jag kunde typ inget och vara bara allmänt klantig. Haha, jag råkade säga att klotet var störst. Det var OTROLIGT klantigt. Man såg redan på bilden att den var mindre och sen så glömde jag räkna ut uträkningen klart. Men jag kan inte räkna bra när folk tittar på och väntar på ett svar, det går inte. Får nog max G på det här och svenska redovisningen. Men sen är det skriftlig matte, hoppas det går bättre. Ska ge allt på det! (: Jag vill ha MVG i matte men det här muntliga lär ju dra ner mitt betyg och då lär jag behöva minst 2 MVG till för att få MVG i slutbetyg skulle jag nog tro. Hata muntliga.(: Hejhej.

Våra skoltröjor kommer snart! (de är jätte snygga - ni ska få se!)


Igår.
 (är det bara jag som tycker att jag ser helt konstig ut i fräknar?)

Muckfoto

 
 
 
Titta på saras söta klänning. :)


 
 
 
 
 
 
 
 


                     

STOR


Underbart

Idag har vi varit på friluftsdag (?) med skolan. Jag, Sara, Therese och Josefine var tjejerna från våran klass som var i kåbdalis. Vädret var underbart, lagomt varmt, sol, föret kunde ha varit bättre och ingen vind (den kom dock på eftermiddagen). Sälskappet var trevligt och maten var god. Men minuset för dagen var då lång kö till maten (otroligt lång), men pluset var att maten ändå gick fort trots alla beställningar de fått. Rim (!) Jag tycker det är så skönt att vara ute då man både känner sig fräch och får friskluft.

Nu har jag skrivit ytterligare mer på min svenska arbete och det känns riktigt bra. Nu är det inte så mycket mer kvar att skriva och arbetet ska lämnas in först på fredag. Det är rekord för mig tror jag.. Jag har aldrig varit så här mycket klar på ett arbete 2 dagar innan, det är fantastisk. Haha, nu ska jag bara fixa till lite med texten innan det får stå still tills imorgon. Min koncentration måste nu övergå till so arbetet som jag har redovisning i imorgon.

Jag har en bild sen kåbdalis på mobilen jag ska lägga in senare.


risigfrilla.se

Jag klarade mig

Slapp göra so redovisning idag, skönt!

Nu har jag tid att plugga till det ända till torsdag, men sen ska jag göra svenska också.. Nu ska jag iväg snart, hejdå.

(jag vet att jag är tråkig på bloggen men jag har inte tid just nu den här veckan)

Duktig

Nu har jag jobbat med svenskan ända sen klockan två. Jag har skrivit om min författare så nu är det klart men det behövs nog ändå förbättras och utvecklas lite sen då. :) Trodde jag aldrig skulle lyckas komma igång med arbetet men det gjorde jag och är nöjd över det. Haha. Nu gäller det bara att läsa boken klart. Är bara på sid 36 (!) och det finns 284 sidor.. Har aldrig orkat komma igång med boken. Jag ska ta en liten paus innan jag jobbar effektivt med SO:n nu som vi har redovisning i till veckan. Där måste jag riktigt läsa på.! Klockan 18.05 börjar One Tree Hill som jag inte ska missa så jag hoppas det mesta av arbetet är gjort då. Tänk vad mycket tid man lägger ner på skolan egentligen. Hur många arbeten man har och hur länge man går i skolan, det är knäppt, ses. (skriver om igår efter One Tree Hill)

Sportlovs bilder (mer har jag inte..)

Idag ska jag bar ta det lugnt, lungt och åter igen lugnt för att samla krafter tills nästa vecka som består av TONVIS med plugg..

Den 21 maj far jag till stockholm med Cheerleadingen! ;D Shopping hinner vi med innan vi fortsätter till Nyköping (var det rätt?) för tävling. Nu börjar sparandet, herregud vad jag ska spara!!
Här är ett fjäll.  .. Tummen upp för fint väder.

.


Syns snart!

Tbx efter sportlovet

Nu har jag kommit hem från en underbart skön vecka i stugan. Lite bilder kommer att komma imorgon.

Intern fotbolls match har vi imorgon också. Får se hur det går.