JAPAN CHEER MIXED



Bäst eller vad? Blev nyligen etta i VM igen om jag inte läst fel. :)


ELIN PÅ VOLTARENAN



Looking good!


JULBAK

98 st blev det i år, ca. 30 st färre än förra året. Här hemma har vi även julpyntat i helgen så nu är det väldigt juligt, synd bara att det var tvungen att börja regna och allt skulle bli till slask igen..


SAMMA SOM SIST



I år är det självklart Lucia movie night igen. Jag och Sara ska iaf gå och jag bokade biljetterna nyss, alltså finns dem ute. De kostar 220 kronor och det är värt pengarna. Man får se 3 filmer som inte har visats innan, man får hamburgare, läsk, fika osv. i pauserna och det är någon tävling då man kan vinna ex. en biobiljett. Om det är någon fler som vill gå säg till, det är bara roligare om man flera stycken som går!
Så boka nu! :)

Åldersgränsen är 15 år, men förra året kom jag in så de kollar inte åldern, inte då iaf. Men sist på Twilight/New Moon kvällen så var de tydligen väldigt hårda med det, kanske är de det nu den här gången också, vem vet?


SKOL LUNCH SNART



Snart ska jag gå och äta Mexikryddad köttfärs med potatismos och sen har jag kemi.

 


HÄR KAN NI FÅ SE


CANDLE



Imorgon är det 1 december och vi har pytte lite snö. Men som tur är har det börjat bli kallt nu! Nu har jag börjat ta tag i julklapparna och börjat planera vilka som ska få vad och sen ska jag köpa dem. JUL ♥


KULKULKUL




Hade kul på morgonen. Blev lite fail. :)


JUST ANOTHER PICTURE


DRESS



Min nya klänning.
(jätte konstig bild?)


POSSIBILITY



Roligt namn: Lykke Li


MORE PICTURES


JUL, JUL, STRÅLANDE JUL! ♥



Julen 2008

Julen kommer allt närmare och närmare. Julkänslan blir allt mer och längtan större för varje dag. Jul är nog den bästa dagen på året. Alla i min familj är lediga, min familj och morbror samlas hos mormor och morfar för att fira jul där som vanligt och som vi alltid kommer göra. Alla umgås, är glada, får julklappar, äter god mat, julgodis och massor mer underbara saker. Är det någon som inte gillar julen? Jag vet då inget negativt om julen. :) ♥

Om ni vill veta så köte jag en klänning som jag ska ha på nyår idag om jag inte hittar en snyggare. Fast jag hittade en nyss, får se om jag köper den. Kan alltid skicka tillbaka den annars så.


"RÖRLIGA BILDER"

upload pictures

Ni får nöja er med den här än så länge. Det funkade inte att göra en längre.


EN LITE ÄLDRE VIDEO


GÅRDAGENS TRÄNING

De första bilderna.


INTE KUL



Matte snart. Kul. Vi är på världens tråkigaste kapitel.


VÄNNER


Nu ska jag se vänner som är bäst (nästan), men man får inte nog helt enkelt. Sen sova ♥


BARA SÅ NI VET

 

- Har några bilder som jag ska lägga upp här imorgon. :)
- Julafton om 29 dagar och 48 min + några sekunder

http://www.time55.com/sv/speciella_nedrakningar/julafton.php


ICE CREAM IN MY HEART!



Jag älskar glass och finns det någon glass som är lika bra som Ben & Jerry's? Av alla deras sorter så är min favorit Phish Food iaf ♥


DEN SKJORTAN JAG HAR SÖKT EFTER PÅ PRICKEN




Såg denna skjorta på en tjej idag och jag tyckte den var perfekt. Den är den färgen jag vill ha och har den längden. Ska på stan efter skolan och lägga undan den så jag kan köpa den sen. Den är så snygg! ♥


VI - NORTHERN ALLSTARS



Är tvungen att lägga upp en till bild. Men Anna tar så fina bilder, blir så brå färg och allt. :)

 


CHEERLEADING PEACE





Detta är Annas bilder.


KEMILÄRARE

Våran kemilärare skrämmer oss. Han expoderar saker, gör eld moln och sprutar med brandsläckaren bara sådär helt plötsligt!

TÄVLING x2

Idag blir det ingen voltis träning idag.. Det är synd. Vi kan inte vara där för att det har träning. Snart ska jag med Sara till ishallen för att se Josefine tävla. :) Om jag nu har läst rätt på deras program osv. är det 14.30 hon ska köra ;D

Måste dra nu för att hinna, får bli mer sen.

DÅ VET NI

"pilen" = shift


Snart ska jag äta tacos. Sen blir det Sara (mimmi?).

Hej ♥


JAG FICK EN IDÉ!

Om du har tyckt att året 2008 har varit ett dåligt år och 2009 har varit ett bra år har jag svaret!

2008 skriver man som 08 och om man håller in "pilen" (så det blir stora bokstäver- vet inte vad det heter) blir 08: =(

2009 blir 09 och håler du in "pilen" blir 09: =)

HEHE!

HISTORIA PROV



Idag har jag haft mitt första historia prov någonsin. På högstadiet hade vi bara inlämningar, och några enstaka muntliga prov och grupparbeten. Provet gick väl sådär, är så mycket att lära sig in. Jag hoppas verkligen på ett VG men är nöjd med G för historia är som det är. Just nu har jag ett litet håll eftersom jag hade prov som sagt. Snart har jag tyska och då ska jag visa upp min presentation, den är inte klar riktigt än, men snart, ska bara fin putsa den lite. :) Imorgon ska även svenskan skickas in och jag har inte börjat än. Men det ska inte ta någon lång tid tycker jag. Vi ska skriva en argumenterande text och då är det bara sina egna åsikter och då är det bara att skriva på. Ska bara bestämma vad jag ska skriva om då.. Senare idag har jag träning i boden, tror jag ska gå på den, får se, är förkyld och så. Har kameran med mig om jag ska fara såklart iaf, lovar att jag tar kort om jag far!

Igår blev det inte heller några scones! Vi hade inget smör.. -.-

 


SKÖNT MED KORTA DAGAR


Idag slutade vi 10.20 och det är det bästa som finns typ! För mitt i veckan har man inte (eller inte jag iaf) så stor lust att gå i skolan till 16.00. Då är ju allt mörkt när man går hem.. Nu är det bara två dagar kvar till helg och en dag kvar till historia provet (!), så det innebär massor med plugg idag.

Just nu är jag inne på flera gratis sidor ihopp om att samla ihop poäng till en biobiljett, hehe. Kan säga att jag har mycket kvar, jag skulle ha börjat för flera veckor sen för att kunna samla ihop nog mycket poäng. Men jag kan alltid börja nu och spara så jag kan få en biobiljett gratis sen i framtiden. För det kommer ny filmer hela tiden på bio som jag kan se sen såklart. :)


Nu ska jag baka scones.


VILL GÅ PÅ BIO

Jag tycker 2012 ser ut att vara väldigt bra och jag vill verkligen se den. MEN, jag ska se New Moon, köpa julklappar, lite kläder o.s.v. Tror jag inte vill slösa pengar på det då, om jag inte blir erbjuden, hehe.

Just so you know är det faktiskt väldigt fint på träden idag tycker jag !


Så här ser det ut nu typ ♥
(kanske inte lika mycket snö)


INLÄMNING

Nu ska jag lämna in min presentation på itslearning. Ska bara fixa till den lite till :)


Ikväll blir det väl idol och godis. ( VILL HA SÅ MYCKET) Igår så hade jag träning och jobbade lite matte, som jag nog ska nu också. Men, det kapitlet vi är på nu är det tråkigaste som finns seriöst.. Igår bokade jag New Moon biljetterna (Y)

Nu blir det lunch och jobb. Har inget vettigt att skriva om här ändå, hej!

ÅH, ÄNTLIGEN!



Sidan är segare än segast men jag väntar, för det är det värt. Håller nämlingen på att boka biljetter till New Moon! ♥ Hoppas verkligen att det finns platser kvar och jag får fram sidan, för just nu går det inget bra..



MEN ÅH! Man kan bara köpa nu och jag har inget kontokort eller presentkort... Får fixa det imorgon då. -.- Hoppas det finns kvar platser på kvällen bara, vill inte precis gå 15.00, Sara har inte ens slutat då.


NY START FÖR FOTBOLLEN



Idag ska fotbollen börja igen. Vi ska vara på hälsans och köra bodystep, lär bli kul! Jag vet inte ens vad det är men det låter kul. Jag brukar heller inte köra pass för jag går ju inte på gym. Har ju fullt upp med annat. Men om jag bara gick i en sport skulle jag defintivit gå på gym för det är kul. Har testat en gång när det var gratis på helex and I liked it. Sedan efter träningen har vi något möte som jag inte har någon aning om vad det ska handla om. Iaf så längtar jag. ♥







 

Slutar 14.55 idag. Drar direkt hem för att plugga, sen träning och möte och sen blir det att ta det lugnt och se på tv. Ska kanske bort och träffa några idag också, fast senare. ;)












LITE SENT TACK

Kom hem för ett tag sen och snart ska jag äta och vidare på ridning. När jag kom hem såg jag att jag hade fått post, det var information om gymnasievalet 2010. Lite sent kanske, har fått några sånna nu. Hur svårt är det att ändra egentligen? Förra året fick jag typ inga och fick inte så mycket information förutom i skolan, fast känner ändå att jag har gjort rätt val. ;)

Mat nu, HEJ! ♥

SISTA TRÄNINGEN



Gillar slutet ;)


LOVET OCH HELGEN

Kunde inte uppdatera igår, vart ändrade planer. Efter skolan var jag med mimmi och klippte hennes hår + färga och hon målade mina naglar. Jag brukar aldrig annars ha målade naglar för det kan jag inte, hehe (Y). Sen var jag tvungen att springa hem för att äta mat och sen direkt fara på den sista träningen med Triana och Greogory. Vi gjorde klart hela dansen, övade och övade och sen fick vi lite bygg tips.

Fredag: Var med Mimmi och Sara och såg film hos henne, en skräckis och en vanlig film. Åt godis, var ute och gick lite efter osv :)

Lördag: Vi hade träning i boden och bussen gick 10.05. Hade träning till 14.00 sen följde jag och Fanny med hem till Kristin och fick möta hennes guuuulliga valp. ♥ Vi gick på max och sen duschade vi, såg lite på film och fixade oss innan lagfesten hos Emma. Hos Emma så åt vi mat och godis, pratade och mycket mer. Sen tog vi underåriga från Luleå bussen hem för de andra skulle på farmen. När jag kom hem tog jag det bara lugnt för jag hade annars ingeting att göra. (;

Söndag: PLUGG!

Lovet: På dagarna hände det ofta inte så mycket, var på staden någon dag och annars blev det att umgås på kvällen. Vet inte mycket mer vad jag ska säga, vi gjorde iaf vanliga saker. :)

COOKIES



Idag har skolan börjat igen. Kändes lite små jobbigt att stiga upp så tidigt på morgonen igen. På löradag är det öppet hus här men vi ska typ inte vara här på skolan, fast vi blir ändå lediga på måndag ! :) Nu längtar jag bara hem till mina cookies Eve hade med sig hem från mormor och morfar ♥

 

 

Jag skriver om lovet/helgen när jag kommer hem !


IDAG ÄR DET SKOLJOBB SOM GÄLLER

Therese Lundmark om du ser detta men inte är inne på msn - LOGGA IN ! :) Så vi kan skicka bilder osv. måste fråga dig några saker också.

Idag ska jag jobba med skolarbeten hela dagen. Har som "mål" att bli klar till klockan sju, får se hur det blir. Men ingen uppdatering innan dess om gårdagen eller något. :)

TYP NU

Ska typ gå och lägga mig nu. Har iaf varit i boden så gott som hela dagen. Imorgon skriver jag mer, ses!