ARBETAT LITE OCH NU STANIdag har jag hunnit jobba lite med svenska presentationen, + på det! Nu ska jag gå och torka håret osv. för 14.18 bär det av in till stan och vidare till barnenshus. Ska nämligen titta på utklädnader, kul! ;D Men vad ska man vara..?

Hörs! ♥

 


TJOHO


De blev mina i tisdags. :)
(ska visa skorna på mig imorgon)

Nu ska jag fixa mig mat och sen fara på träning i boden. Kommer hem sent så det blir ingen uppdatering mer, just so you know. Idag har jag annars ätit ute till lunch och sen farit runt lite med pappa och co. på några affärer. Sen har jag också jobbat med matte.. inte kul. Vill hitta på något imorgon, så säg till/hör av er ni som vill och kan göra något imorgon. :) Lär prata med er sen!


SKULLE VILJA GÅÅh vad kul det skulle vara om man kunde gå! :) Fast jag har träning som jag inte vill missa och sen lagfest efter !

EN SAK SÄGER JAG


Godnatt!
Håller på att göra ett inlägg med rubriken "visste du att", men kommer typ inte på några svar. Får se hur det blir med det inlägget, sen fick jag ett par skor av mamma i tisdags som jag visar imorgon.


CHEER FACE

Ska visa vad jag fick av mamma igår sen :)

create animated gif

"Put your cheer face on"
(blev en ganska grynig bild..)


TRÄNING 2
Videon är på våran ramsa vi hade förra året. (jag är inte med)

Nu har vi fått räkning till programmet och rörelser, det kommer se bra ut kan jag säga! Jag har inte kunnat ta några bilder den här träningen heller. Bilderna lär komma först de sista träningarna som är på lördag och måndag, kanske torsdag.

Det som är klart i vårat program:

- Bygg
- Basket
- Ramsa (bara rörelserna)
- Gymnastik
- Hopp

Nu blir det frukost! P.S. Vad gör ni idag mina vänner? Logga in på MSN (; D.S.

TRÄNING 1

Bildlöst..

Idag hade vi våran första träning på lägret som sagt. Tog med kameran men tog inga bilder, för det hade jag inte tid med. Hela träningen lärde vi oss våra positioner och platser i början av programmet och i slutet hann vi med lite rörelser och räkningar. Alla körde hela tiden så jag kunde därför inte ta några bilder. Men hur kul är det att se bilder då man bara står ;) De som jag tyckte var coolast hittils är en sak man gör på topp-platsen. But that's a secret! Imorgon är nästa träning och då blir det fortsättningen på positionerna och massa annat. Får se om jag lyckas ta någon bild då. ♥

Imorgon kommer även mamma hem från Stockholm, med någonting hoppas jag. (;


LÄNGTAR TILL KVÄLLEN

Äntligen är det måndag och vi ska ha våran första träning på lägret idag. Ska ladda kameran och ta med den såklart, bilderna kommer jag lägga upp här sen. Innan träningen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se. (;


HEHE, synd bara att det är dålig kvalité.


THIS SOMMERSommras.
gul bild, borde fixas.


NYA KLÄDER


Tröja och lackleggings från H&M.
-Man ser dock inte den lilla fickan på tröjan.

Kappan och byxorna får ni se sen ;)


Här ser man fickan fast bilden var dålig.


DRÄKTEN

Tävlingsåret 2009 skaffade vi oss nya dräkter till vårt lag. Även fast jag inte tävlade så köpte jag den för att jag visste att jag skulle tävla nästa år och ville verkligen ha en egen dräkt (den är min första). Anledningen för att jag inte tävlade var att jag bytte förening och då får man inte tävla om man inte får ett slags "avtal".

Jag gillar våran dräkt jätte mycket och den går i färgerna svart, silver och vit. Det enda som är lite dåligt är att den inte har resår i kjolen, men annars - perfect. Materialet är så skönt och rörligt till skillnad till den andra dräkten jag haft.

Briefs - Ett par tunna shorts man måste ha under dräkten. 


Håll musen över bilden ;)


IMORGON

Kommer lägga upp några stycken bilder imorgon för jag orkar inte göra det nu. Det är jobbigt att ladda upp dem på skoldatorn.. Det har snöat idag också, gör det kanske än till och med? :) Byxorna som jag vill ha ska jag köpa imorgon om jag får de för pappa , hehe ! Nu ska jag byta om till mys-kläder och se vem som åker ut i idol.

Imorgon:

Stan - köpa byxor?
Blogga - lägga upp bilderna på inköpen o.s.v. (;
Barnenshus - med elin och se vad jag ska klä ut mig till, haha!
Träning - på voltarenan
"Tjejkväll"

Haha, kul att jag har blogga som en sak jag sak göra. ;D Men det har hänt att jag brukar säga att jag ska göra det imorgon men det blir typ en vecka efter.. (a)

 


DET KÄNNS SKÖNT, OTROLIGT SKÖNT!
Ätnligen har vi vårat första lov för terminen och mitt lov är så gott som fullt. Det är det ena och det andra men i centrum står självklart cheerleading lägret! ♥ Sedan har jag nu också fått veta att både Kissie, Kenza, Amir och någon av Kenzas kompis kommer vara med i Wipeout, haha gud vad kul! Det kommer jag att titta på! :)

 

Nu ska jag fara iväg igen, sen blir det mat, sen Idol med Mimmi och Elin. :) Ska visa vad jag köpt sen, kanska att jag köper en till sak nu.. hmm. Ja, det var det, HEJ!


KEMI A PROV + FREDAGSMYS!Äntlingen blir det dags för fredagsmys imorgon + sista skoldagen inför lovet! Perfekt ♥ Imorgon blir det stan med Mimmi, right Mimmi? Ska köpa sakerna jag skulle köpa idag, men jag hann inte det helt enkelt. Jag hann bara prova kläderna och sedan kuta till bussen för att fara på hockeyn. Kan lägga upp de jag köpt sen, det är inget precis jag brukar göra men testa kan jag allt (; På hockeyn sålde jag match program som vanlig och sen snurrade jag med elden på isen. Ska faktiskt säga att jag var lite nervös så jag failade 3 gånger! Men, men. Det är lugnt, var första gången. Jag har faktiskt en sak jag brukar säga och köra efter. (är det ett motto?) "Första gången kör man bara för att våga och sen börjar man fixa detaljerna" Använder det mest när jag är på voltarenan och ska prova nya saker. (:

Näh, nu måste jag gå och plugga inför kemi provet som är imorgon. Skönt att vi har sovmorgon också :) Vill någon hitta på något imorgon med mig? Anyone, anything?


ICH BIN ERKÄLTETIdag ska jag hem direkt efter skolan och packa ner lite saker till hockeyn och sen ska jag direkt på stan. På stan ska jag köpa lite saker som jag sett, fast jag har inte prövat allt än. (; Sen bär det vidare till hockeyn och sedan direkt hem.

Jag har även bestämmt mig för att inte gå på cheerleadingen idag för jag är förkyld. Helt täppt i näsan och helt hängig.. Idag skulle även coacherna från USA komma för att titta vad vi kan och det missar jag. :( Men får ladda till måndag! Men önskar laget all lycka till ikväll och hoppas det går bra - bring it! ♥


KRETAperfect ♥


I HAVE ALWAYS LIKED IToch den har funnits länge okcså (;

RESA LÅNGT LÅNGT BORT!
Det finns en resa för 5948:- för dig! Dagen efter skolavslutningen på Lördag! ;D

HEHE ♥


VILL HA


TILL LOVET

Jag längtar till lägret då vi får vårat program!

Förvänta er flera dussin med bilder då!

AVSLUTNINGIdag har jag lagavslutning med fotbollen klockan 18.00 på Golfgarden. Vi ska äta, ha "prisutdelning", få kort, spela mångkamp o.sv. Kommer bli kul och kameran hänger självklart med! ♥


4 TIMMAR PÅ HÄLSANSIdag ska jag på en "kurs" hur man (som jag brukar säga) "viftar" med eld. Ni vet det man gör på invigningen på hockeyn. Så jag ska vara på hälsans klockan 18.00 och efter kursen har jag själv en egen träning med Cheerleadingen. Så jag kommer vara på hälsans hus från 18.00-22.00 Just so you know. Men jag tror inte att vi kommer att få leka med eld just idag (; nu ska man nog bara lära sig att snurra!

 


FACEBOOKTestar spela detta spel just nu på facebook :)

( måste lära mig hur man gör snygga texter o.s.v! o; )


!

Som ni kanske ser så har jag återsällt min kodmall så den vanliga menyn kommit tillbaka. (även bilden! o; ) Var tvungen att göra så för att börja om, annars var allt bara konstigt och det var svårt att ändra för jag hittade inget nästan.. Jaja, slut för idag. Nu blir det en kanelbulle såklart och Top Model! :)

Fortsätter imorgon


GUD VAD KULLite störd bild


I'M WORKING NOW!
Jag håller på att fixa mycket nu, men allt vill inte fungera rätt. -.-


NEW MOON

Sitter på svenska lektion just nu och lyssar på låtar från den kommande filmen New Moon. Jag längtar grymt mycket tills den kommer! ♥ Exakt 50 dagar kvar tills premiären!