HEAL THE WORLD, MAKE IT A BETTER PLACE

Ungefär nu slutar min kemi och då ska vi gå och ha HLR på idrotten. Vi ska öva på mini Anne aom vi gjorde i nian tror jag. På skolan är det minestronesoppa och jag vet inte om jag vill äta det, kan ju gå hem och äta eller så eftersom vi slutar efter HLR! ♥


!

AAAHHH, SLUT FÖR IDAG!


NEW


Nya skor och nu sova - godnatt! :)


BEHINDJag har som sagt tapetserat och så här såg det ut baki min garderob. (den är inbyggd fast sitter inte fast) Lulebo har inte orkat lägga golv där eller tapetsera väggarna utom högst upp där garderoben inte täcker.. Fint det ser ut.


YOU SEE THE SMILE THAT'S ON MY MOUTH


BASKET AND TOE


JUST ANOTHER ONE


JUL


SJUKLING

Idag är jag sjuk.. var tvungen att fara hem efter halva dagen i skolan igår också. Jag har haft ont i huvudet (som nu har gått över!) men jag har fortfarande ont i halsen och jag har fått ont i örat nu också. Bara det inte blir någon öron inflamation, men det tror jag inte. Sist jag hade ont i örat så stoppade jag en in en vitlöksklyfta i det och då vart det typ bättre! Måste ner och hämta en nu för det gör för ont nu. -.-


HE SAID

Igår började vi lägga golv. Pappas kommentar om det:

"Det är ett skönt golv, ni kan ju köra chiliding här"KÖPA LITE

Imrgon efter skolan ska jag köpa converse och ett par svarta byxor. Mina andra svarta byxor råkade jag spräcka, haha! ;o Men jag böjde mig för djupt ner och så bresade (?) jag och då sprack de + det var inte ett strechigt tyg.. smart! Fast det var inte mina favorit byxor precis och jag ville ha nya. :)

 

OJ VAD KLOCKAN ÄR FÖR MYCKET NU! :O


BACK TO VOLTIS

Klockan 16.00 ska jag till voltarenan som vanligt och sen ska jag umgås med Sara och Fanny än så länge iaf :) Vet inte vad vi ska hitta på men det blir nog kul (som vanligt!). Nu ska jag gå och äta tacos. Då vet ni vad jag gör, haha, kul!


ALMOST

Nu har jag fått mitt golv till mit rum! :) Vi ska bara tapetsera liiite till så kan vi börja med golvet och sen är det klart! Kan inte förstå det! (är väldigt otroligt för att vara oss, hehe) Jag ska nog måla mitt fönster vitare också så det blir fräschare (?). Sedan ska jag hänga upp tavlor som jag också måste skaffa några mer bilder till. Nu ska jag se en film och äta marängwiss, bye!


JOBBIdag ska jag stå i garderboen på kulturenshus då high school musical är. Jag ska vara på den tidiga föreställningen och vi har samling 13.15 och som tur är har jag slutat skolan redan så jag behöver inte ta ledigt. Men jag måste skynda mig från gympan ganska mycket. Men jag ville ta den tidiga så jag skulle kunna vara ledig på kvällen. :)

Bara så ni vet har jag fyllt på mobilen så jag har gratis nu!
(= kontaktbar!)


SMELLS GOODLiiiiiiiite för många doftgranar, eller hur?


THE "THING" IS SO SWEET


Det här djuret har verkligen "puppy eyes" ♥
(Om ni inte orkar se hela kan ni spola fram till 00:32)


SHOES


*ska


VI ÖVAR PÅ
NU SKA JAG

 

  • Fara på träning och vi ska springa ute, KALLT! :)
  • Lägga upp filmerna sen voltarenan efter träningen (!)
  • Göra några läxor på kvällen
  • Sova hyfsat tidigt (som troligast inte lär hända eftersom jag gå alltid och lägger mig försent!)

ESTETISKT VAL

Tänkte bara slänga upp ett inlägg innan jag går och lägger mig..

Idag hade vi estetiskt val för första gången och jag hade valt musik. Vi fick bara fylla i ett papper som de sen ska dela in oss i grupper efter och sen fick vi sjunga en låt och vissa som ville fick spela.

Norwegian Wood - The Beatles


(låten vi sjöng)


FALL


Nu ska jag ha kemi. Jag slutar 14.00 idag så då ska jag hem och vila och göra lite läxor osv. Sen klockan 20.00 har jag cheer som vanligt, tar med kameran igen. Får be andra ta kort osv om jag inte kan för jag måste ha! När mitt rum är helt klart ska jag framkalla bilder som jag rama in. Därför vill jag ha fina bilder som är personliga. :)

VERY GOODIdag hade det kommit in en ny film på Voddler som jag jätte länge hade velat se, så jag blev väldigt glad då jag såg att den fanns. Såg den när jag kanske var 11 med mormor och jag tyckte den var så cool att jag ville se den igen men man har inte kunnat hyra den bara köpa och det orkade jag inte. Nästa film jag ska se blir en skräckis och det blir troligast imorgon :) Ska lägga upp någon film från voltarenan imrorgon efter skolan också !

 

Godnatt för mig nu iaf, skola igen imorgon och jag börjar 08.15 såklart..


NEXT UP

Nu går jag till Sara där resten av min lördags kväll ska tillbringas (+ Fanny).


PROMISE ME YOU'LL LEAVE THE LIGHT ONGodnatt, igen!


A BIT LATE

Inte det bästa bilderna precis eftersom jag inte tog med digitalkameran.


Min arm ser väldigt cp ut i min scale (?) .


MAY IT BE AN EVENING STAR

Nu ska jag ta och göra det jag inte orkat hittills. Jag ska ta och visa kläderna! Hatar när man inte ids göra något fast det kanske behövs eller man egentligen verkligen vill göra det eller att man inte tex ids städa fast man vill ha det rent och snyggt eller, eller.. ja. Ni förstår. Snart kommer det inlägget då alltså! :)

Medans får ni skratta åt den här!
(minst ett leende kommer nog fram iaf)(kommer inte ihåg om jag lagt ut den förut, men jag vet att vissa redan har sett den)


DECIDE

Imorgon ska jag välja vad jag ska ha för inriktning + alla individuella val osv. Hmmm.. hur ska jag göra? Har massa frågor på lager, så vi får se vad det blir.

Imorgon blir en skön dag. Börjar 09.50 och slutar 12.35. Efter det får vi se vad som händer, troligast lite stan kanske och sen på kvällen blir det garanterat fredagsmys iallafall. Det som är bra med just fredagar är att det är slutet på veckan, man behöver inte stiga upp för att fara till skolan nästa dag, jag har ingen träning på fredagar så jag behöver bara ta det lugnt och kan vara med kompisar eller annat.

En fråga bara. Man ska ju kunna ladda sin mobil över internet på sitt konto men det funkar inte för mig..? Ewe kan, men på min finns det inte som alternativ ens..

Men nu, slut för idag, godnatt!
TV

Nu ska jag gå och fortsätta se på Glee med min glass. :)En serie jag nyligen började se som är helt OK enligt mig.


GODNIGHT SWEETHEART WELL IT'S TIME TO GO

 

GODNATT!
LOOK AT ME I'M EMMA PEEEEEEEEEEEEEEEEENi fattar väl min rubrik, vilken låt det är alltså? Jag tror ni gör det. :) Jag kommer att ha en bildbomb här lite senare bara så ni vet. Om allt under julen, allmäna bilder, inköp osv.


AND ME, I AIN'T EVER GONNA UNDERSTANDPixie Lott


Föddes 12 Januari 1991 England


TÅRTORNAJag har glömt att lägga upp våra tårtor vi (NV1A) gjorde innan jul. Min grupps tårta är den i mitten som också vann!


H&M


BESTÄLLT


Fick ett e-mail idag från nelly att de nu skickat min beställning, så om ca. 2 dagar ska paketet vara framme. :)


KANSKE NI VILLE VETA

   Slutar dagen med lite längtan, GODNATT!                                                


KOSTFÖRELÄSNING

På torsdag ska vi ha en kostföreläsning med fotbollen så jag kommer tyvärr missa cheerleadingen.. Eftersom vi ska ha det ska vi även föra en matdagbok i minst 3 dagar. Har aldrig gjort det förut så nu får jag se hur jag äter. Det såg inte lika bra ut som exemplet gjorde kan man säga, haha!Hur många lyckas äta så..?

NOBODY CAN TELL YA, THERE'S ONLY ONE MOVIE WORTH WATCHIN'

Först spotify och nu voddler. Nu har jag skaffat det så nu kan jag se vissa filmer på datorn gratis! Vilket är super bra! De flesta filmerna är inte precis de nyaste men det är många filmer jag inte sett men verkar bra. Jag tycker det är ett super bra program. Det kostar inget, (utom vissa  filmer) vilket det annars skulle ha gjort (laligt) om man hyrde eller köpte filmen. Nu är det bara att smälla upp datorn om man vill se något nytt.Gratis är gott! :)

 


3 THINGS

- Hela lördagen var jag borta. På söndag hade jag match och det gick väl bra fast vi förlorade.. Men jag tycker det är super kul att få börja spela matcher igen! Nu när skolan har börjat sitter jag oftare vid datorn (varje skoldag) så det lär bli mer uppdatering nu. Det känns jobbigt att börja igen, känner mig inte så pepp på prov och läxor igen. Fast det är bara 46 dagar kvar till nästa lov om man inte räknar med idag och att lovet börjar på fredag (7 veckor - 1 månad 2 veckor och 1 dag). :)

- Jag ska bo utomlands ett tag när jag blir nog gammal och kan, det är en av mina drömmar.


- På cheer träningen i lördags blev det inga bilder.. (bara 1). Jag gjorde alltid något så därför kunde jag inte ta, förra året kunde jag ta flera bilder eftersom jag inte kunde vara med. Får se om jag kan ta idag..? :)


AS THE SNOW FLIES

Imorgon har jag årets första Cheerleading träning. Kul! :) Och i övermorgon har jag match! Ska kanske visa upp vad jag köpt under lovet imorgon? Har inget bättre för mig så.Ska försöka ta bilder imorgon på träningen. Vi har två och en halv timme så det borde gå, eller det ska jag göra!