Tomma händer

Lång dag idag men ändå chill. Ska ha geografi nu och sedan är det hål innan miljöpolitiken börjar. Då ska vi till stadshuset och lyssna på någon, mindre kul mest troligt.

Bilden är tagen på sjunde våningen där ett papper hade blåst upp och fastnat på fönstret. Det var den dagen då det typ var storm.


Helps to relieve the mind, and it's good for us

Kan stolt meddela att jag har pluggat idag, gjorde instuderingsfrågorna till geografin. Dock är det inte klart då och borde egentligen plugga religion, men SKITSAMMA. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och se en film, eller börja se en film snarare för jag lär ju somna som alltid. Antingen blir det nyaste Transformers eller Setup.

FÖRRESTEN!!!!!!!!! Jag har lovat mig själv att inte köpa några mer skor nu på ett bra tag eftersom jag har två nya par höstskor redan men, MEN, det finns ett par helt underbara mysiga skor som bara väntar på att jag ska köpa dem... ska stå emot! Hjälper ju inte att det står Emma på skorna heller, IT'S MEANT TO BE


3 - En bild på mig själv som jag inte vill visa

Jaaa.... bilden är ju inte fin på något sätt så därför får den vara ganska liten. Med all rätt.



Rhodos 2010

And I think for myself

Nu drar jag till skolan igen för att ha kemi!


2 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu

En superhjärna inför matte E provet imorgon hade suttit fint.


Fever when you hold me tight





SAVE ME


Oh, baby I remember you

Sitter och har hål just nu och tänker plugga massor så jag får det gjort och slipper göra det på kvällen. På kvällen har jag min första träning med GS, äntligen kan jag börja köra! Ajja, nu ska jag starta igång med plugget!

Kul att nya strumpbyxor ser ut att passa till 3-åringar, haha


Go to the end of the Earth for you

Idag har det blåst otroligt mycket, typ storm, men vi krigade oss till max idag ändå jag och Therese. Man blev ju ganska blöt kan jag säga. Efter idrotten som var min sista lektion duschade jag på rekordtid tror jag, säkert tre minuter (!!!) och drog sedan direkt till hockeyn för att jobba. Kom hem för ett tag sen och nu ska jag ta och plugga lite inför matteprovet på torsdag. Har ju min kära BJ som hjälper mig ♥

Funderar om jag ska stanna kvar i skolan imorgon på hålet och plugga eller om jag ska fara hem och äta lunch som jag annars alltid gör, beror nog på hur vädret blir.

1 - En bild på mig + 10 fakta om mig

  1. Jag har kört cross i 10 år (syns dock inte..haha)
  2. Jag tycker mjölk är äckligt, tjockt och stinker
  3. Jag har bra koll på när folk fyller år, tycker jag iaf
  4. Jag är kär i skor
  5. Jag tycker Saving private ryan är en av de bästa filmerna i världen
  6. Jag vill söka in till flygledare
  7. Jag helst skulle vilja jobba med att arrangera/skapa saker (ex. jobba bakom en tidning osv)
  8. Jag gillar att göra om rum/inreda
  9. Jag har stora problem med att komma i tid till bussar, tack och lov att de alltid är lite sena
  10. Jag är dålig på att stava

Det här var inte lätt... och bilden får vänta!


Never gonna stop, give it up. Such a dirty mind.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 3 – En bild på mig själv som jag inte vill visa.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Tre låtar som påminner mig om bra tider.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bilder på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på någon som betyder mycket för mig.
Dag 13 – Bilder från min uppväxt.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – En person som jag saknar att ha i mitt liv.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film och varför.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – En tid i mitt liv som jag saknar.
Dag 25 – Min senaste månad.

Har tänkt på det länge, verkligen tänkt

Lång dag i skolan idag, började med idrott i regnet (men det var kul ändå), sen engelska, geografi, hål och sist miljöpolitik. Direkt när jag kom hem städade jag lite och letade fram ett par av Eriks gamla jeans som jag nu har på mig. Lite pösiga och otroligt sköna! Fast när jag sitter ner så blir det lite knövligt, så nu har jag två "snoppbyxor". Annars så ska jag äta tacos snart (DRÖM), sen bär det av mot Therese för att se idol osv med tjejerna.

Imorgon har jag match och sen på kvällen hoppas jag det händer något kul!

In the name of love

Luften börjar bli kall, mörkret börjar komma, man får gosa i tröjor och mysfaktorn är på topp - hösten, jag gillar det! Det är en mysig årstid då man ska ha myskvällar med tända ljus och sitta under en filt med nära och kära eller gå på promenad på morgonen då luften är kall och klar men solen värmer. Sen att man kan klä sig precis så där mittemellan är perfekt och inte behöva drunkna under jackan och alla tröjor som på vintern.

Myggen försvinner, löjan kommer och träden blir gula - vackert! Tyvärr så är vädret just nu inte det bästa. Regn, regn, och regn. Visst, det kan regna på kvällen då man ska sitta inne och mysa men helst inte på dagen, varje dag, hela tiden, det regnar nästan 24/7. Förhoppningsvis så kommer vädret bli bättre, mest troligt iallafall.

Denna höst ska jag ta ännu mer tid till att umgås med alla vänner och det tycker jag alla borde göra för det är ju något av det bästa man kan ha.


Something touched me deep inside

Har städat mitt rum idag och nu i brist på annat så ska jag trixa med mitt hår, kulkul


'cause if you're not really here then i don't want to be either

Slutade skolan fem idag, eller kvart i för att vara exakt för vi får alltid sluta tidigare från idrotten. Nu ska jag äta middag (är SUPER hungrig) sedan blir det träning på ett tag. Missar idol...

P.S vårat sköljmedel luktar typ indiska kryddor D.S

Fill me with your poison

Ser på idol just nu och sen ska jag direkt hoppa in i duschen sedan blir det sängen och se klart Fast Five, än så länge är den bra!

Älskar Someone Like You - Adele ♥


I wish nothing but the best for you, too

Sitter i umeå just nu och väntar på att alla ska bli klara så vi kan gå på stan. Igår hade jag match och vi vann med 5-1. Efter matchen for jag direkt till umeå och åt på allstar med familjen och såg luleå spela, förlust igen... maten var iallafall god! Vi övernattade alla i Eves lägenhet och idag har vi hjälpt till att fixalite här, tex fållat gardiner och stoppat upp stolar.

Jag kommer nog hem lagom till idol idag, är ett måste!!! Har tänkt mycket på att jag måste spara pengar och har nu gjort upp en plan för det som ska hålla!

I don't care how you get here

Veckan har gått fort och det är redan fredag imorgon! Tyvärr så är mina fredagar inte en av de bästa i skolan.. Just nu ser jag på sex and the city 2 som går på tv och jag kan säga att jag blir ganska rejält sugen på att fara och shoppa när man ser alla deras kläder och skor, galet! Finns flera olika kläder jag är sugen på att testa och se om det är något för mig, kanske imorgon?

Nä, nu ska jag plugga lite geografi och sedan så har jag fotbollsträning, see ya'll


This little light of mine

På morgonen var jag till tandis och det såg bra ut så behöver inte komma tillbaka först jag är nitton och då är det min sista kontroll innan jag måste börja betala.. usch. Tänk när man blir vuxen och måste lägga ut massa pengar till sånt man inte behöver göra nu, det ser jag inte fram emot. 

Jag har kommit på att jag knappt har några bilder längre, tar nästan aldrig kort något mer så det ska ändras! Snart ska jag dra till skolan för att ha kemilabb och sen är det slut för dagen.


lite fixat

Såja! Nu har jaf fixat lite hära och det får duga än så länge och så fixar jag senare när jag har lust.

Idag hade jag bara matte, sköööönt. Som tur var klarade jag mig undan regnet när jag gick till skolan men inte när jag skulle gå hem, då spöregnade det så blev dyngsur typ. Var inte så smart att ta en ljus tröja på mig idag heller.. iallafall så åt jag lunch med sara på waldorf idag, muuumms! Ikväll är jag helt ledig, ingen träning eller nå så ikväll vill jag hitta på något, spelkväll med vänner kanske? Tycker vardagar är så tråkiga för man gör nästan inget än att gå i skolan, träna och se på tv, iallafall jag.

Tillbaka!

Nu lovar jag att jag kommer komma tillbaka, men.... då ska det fixas lite hära först! Min header är typ.... ganska gammal osv osv. Ni förstår! Så vi syns soon.


Hoppas ni inte glömt bort mig /emma