HOS SARA

Just är jag inne på internet med min mobil medans Sara ligger bakom mig och sover. Hoppas hon vaknar snart! Vill inte ligga här en timme till och jag vill inte väcka henne..

NÖJD

Hittade alla saker jag ville ha igår :) Klockan fyra ska jag och Sara äta på waldorf och sen ska vi och se på Avatar! (hade inte varit dumt att se den i 3D dock)


CITY

Idag var jag på stan och imorgon ska jag också fara till stan :) Ska vara där 10.00 imorgon så jag slipper de värsta köerna. Imorgon kan jag också gå längre på stan för idag var jag tvungen att avbryta för jag skulle på hockeyn helt tidigt. Vi skulle ha ett intro då vi byggde och vi var tvungen att testa osv. Det gick super bra fast vi var tvugna att ha på oss värsta guld kjolarna, HAHA ;O :D Jag hoppas jag hittar det jag söker efter imorgon för på onsdag kan jag inte gå på stan först senare och då lär det vara mycket folk kanske och det är så jobbigt.. Har aldrig varit på mellandagsrean förut först idag och idag tittade jag mest så nu imorgon ska jag gå själv typ och köpa saker jag sett nu när jag tänkt efter vad jag vill ha. Då vet ni! :) Hehe.. Jag vill gå på stan nu och köpa allt bara, Aaaaahahhh!

Sara nu tvärt, HEJ! :)

NYKLIPPT


Frisören gjorde lockar ♥

Hann inte gå på fotbollen idag och hälsanshus är stängt så jag har ingen träning alls idag! :o Tråkigt..


DAGS IGEN

Idag ska jag klippa mig (bokade för ca. 3 veckor sen, haha!). De två sista lektionerna idag ska vi ha baka tårta och tävla om vilken som är godast, kul ! Jag har dubbel träning idag, fotboll och cheerleading. Båda två timmar men dem krockar inte ! :) Idag ska vi (hoppas jag) få tillbaka nationella provet i matte, hoppas det gick bra..

Är helt upptagen idag, hörs imorgon!

BLACK STAR

 


Vi hade en svart stjärna på våran lilla uppvisning som representeras Northern Allstars (inte KISS)!
Inte den snyggast stjärnan heller, hehe :)


Försökte dra ut min tröja så man kan läsa vad det står och det ser man väl? :) Utropstecknet hamnade lite utanför bara.


UPPVISNINGAR

Just nu har det varit många uppvisningar i cheerleading.

Vi har varit på SSAB, haft en i boden (som jag inte var med på), nu har vi en i Luleå (ACA, torsdag) och sen har vi en på kulturenshus på lördag (uppträda lite innan de är några band som ska spela). Det är inga speciella uppvisningar men det är något. :)


Från förra året innan SM eller DM tror jag :)


!!

1 vecka kvar som består av riktigt skoljobb!

I'M DREAMING OF A WHITE CHRISTMAS

Det har snöat lite i Luleå inatt som tur är. Nu är det lite vitt, fast fortfarande för lite. Där jag firar jul är det mycket snö och det är så det ska vara. Ingen riktig jul utan snö! Jag är ganska säker på att det kommer vara ganska mycket snö här i Luleå under jul ändå, det kommer. Ska typ vara kallt nu så snön kommer inte kunna smälta bort igen om det snöar.


HELGEN

Fredag - Blev lite stan efter skolan med Mimmi och Sara som jag mötte av en slump. Eller jag hörde Sara rättare sagt (inte så svårt, hehe) och gick till dem. Sen följde jag med Sara hem och såg en film. Senare på kvällen såg vi idol hos Sara med Mimmi och Fanny.

Lördag - Var hos optikern 10.00 och kollade synen och beställde glasögon. Optikern sa att man inte ska ha linser hela tiden max 5 dagar i veckan ungefär! Så jag måste börja använda glasögon, fast det vill jag inte. Efter det gick jag lite på stan med mamma och hem fick en kjol (till jul), leggings, strumbyxor och ett par skor följa. (Mina sista skor på ett tag nu!) Efter stan fortsatte jag och pappa med mitt rum. Var och jobbade på hockeyn på lördagen också och sedan skyndade jag mig hem innan jag skulle till Sara för lucia fika. Sedan bar det av till bion där man stog i kö lite mer än 2 timmar.. På bion var jag trött. Hade varit det hela dagen så jag somnade då och då.

Söndag - Sov länge. Vaknade och fixade mitt rum med pappa. Vi hann sätta upp lite tapeter och det blev bra! :) Fond vägen älskar jag fast den andra tapeten är jag inte så säker på, men det blir nog bra. Sen var det natt.


Det var min helg!


MITT RUM

Just nu ser inte mitt rum bra ut, alls. Jag håller på att renovera det nu. Vi har nästan hunnit spakla och slipat alla väggar och sen är det bara att starta med att sätta upp tapeterna - längtar! :) Jag har typ aldrig haft ett fint rum, hehe. Ska visa resultatet sen när det är klart, ni får inte se förebilderna! ;o Jag ska även lägga nytt golv, men jag vet inte när vi kan börja med det, lite ont om tid innan jul. Sen får jag ju även stoppa upp min hylla och mina tavlor jag köpt för ett bra tag sen men inte orkat hänga upp då rummet såg ut som det såg ut och ändå skulle renoveras. (någon gång..)

Just nu: Har en tv, ett skrivbord och en säng intryckt i mitten av rummmet och väggarna är mest grå.. tomt och grått. Förhoppningsvis blir vi klart med rummet i helgen, det är vårat mål ! GODNATT!

BAD NEWSJag längtar tills det börjar igen! (vet redan vad som händer tyvärr o; ...)


SÖKER FÖR FULLT

Just nu håller jag på att titta omkring på kläder till nyår. Men jag hittar inga! Jag söker och söker och söker klänningar fast det finns ingen jag verkligen vill ha.. Skor har jag hittat, kanske. Vad jobbigt det är. :(

?
VINTER?


Kanske blir sommar igen snart? Snön håller då på att tina bort nu så..


DAGENS

Idag har jag ett litet mini läger i cheerleading för att kunna öva på programmet och speciellt pyramiden och imorgon också + uppvisning! :) Fast uppvisningen är bara en liten snutt. Senare ikväll blir det att vara med tjejerna och nu måste jag äta innan träningen. Heeeeejdå.


HOHOHOHOHO (lite juligt), visst ser mitt ben helt sjukt ut, HOHO!

På fredag ska jag på stan och köpa julklappar. Så många jag hinner! OM, jag hinner alla ska jag köpa kläder och skor för resten. Fast det är nog inte så stor chans att det blir över så mycket pengar till kläder. .. får se. Men jag önskar det!


NÄR JAG ÄNDÅ ÄR PÅ G

Har jag 2 filmer jag lika gärna kan lägga upp! :) När jag slutar skolan idag tror jag att jag ska gå på stan och köpa julklappar, det vill säga om jag hittar några. För jag skulle vilja ha klara alla julklappar nu typ. Annars så kanske jag kan gå ikväll för det är typ öppet till klockan 21.00 idag! Då skulle jag kunna gå efter min träning som slutar 19.00 - perfect! Vi ska ha boxning (det är SÅ jobbigt), jag ska även ha boxning på skolgympan på fredagen.. fast den tror jag inte är lika jobbig, eller?
MIN FÖRSTA SKRUV TRÄNINGDetta var min andra gång jag någonsin gjort detta. Det ser väldigt stelt ut osv. Massa fel ^^ då, fast nu har jag fått lära mig tekniken som tur är. :) Videon är över 2 månader gammal nu och nu går det bättre att göra voltlängan fast jag ställer den inte. Jag roterar inte nog snabbt för att kunna ställa den, men jag kommer runt 1 varv iaf. Kan filma nu på torsdag igen och se hur den ser ut. Jag har inte sett själv. Tror vi ska köra gymnastik på lördag om inte vårat "mini-läger" är under hela den tiden. :)


SYDAFRIKA

Jag och Therese ska jobba om Sydafrika, åren efter 1945.