jul, jul och julklappar

Nu är julen över, men julkänslan är väl kvar till nyår. Men det är så skönt att vara ledig! Planerna på att komma hem imorgon är ändrade och jag kommer inte hem först 1 vecka, typ kring det. Så nyår blir här i storuman och jag missar saras fest.. Lite tråkigt. Nöjd över julklapparna är jag iaf. Det är min uppdatering så ni vet att jag lever. ;) hejhej, hoppas nin har haft det bra.


Storuman

Jag är inte hemma nu, är i Storuman hos mormor och morfar där vi ska fira jul som alltid. Idag ska vi (ev. jag) in på sammhället och imorgon är det julafton! Vill verkligen ha alla mina paket, julafton är min favorit dag på året tycker jag. Jag tänkte bara skriva lite kort att jag inte är hemma men kommer hem på lördag tror jag det blir. Ska ta och gå ut nu och ta fina bilder (försöka iaf) som jag nog senare ska framkalla och stoppa in i mina ny inköpta ramar. Så då har jag tre egna bilder istället för köpta, lite roligt med egna. Sen ska jag nog framkalla några bilder såklart på annat, typ vänner, djur, familj o.s.v. Hejdå och GOD JUL!


IKEA

Igår var jag på IKEA med Sara och Olivia. :) Har inte så mycket att säga eller skriva för det orkar jag inte. Vi tog bussen dit iaf och började titta på det nya shoppingcentret och sen IKEA. På IKEA köptejag massor både i julklapp och mig själv. Så det enda som saknas till mitt rum är stora saker för alla små saker har jag redan. Sen missade vi den enda bussen som gick hem såklart.. mitt fel kan jag säga men jag blandade ihop allt. Bussarna gick alltid tio i eller tio över så jag blev förvirad.. mm. Idag var det tänkt att vi skulle fara till mormor och morfar men det blir imorrn, så idag får jag hitta på något roligt. (Y) Det var allt jag orkade skriva, syns sen hoppas jag! Ska på fotboll nu och beställa kort. ^^,


SNART JUL!

Internet, internet..

Det ända sättet jag kan sittapå internet är när jag är i mammas och pappas rum. Då kan jag koppla in internet direkt i dator och det funkar då. (Y) Igår var det sista dagen i skolan, SKÖNT ATT VI HAR LOV NU! Senare i kväll ska jag och mina vänner ha "lilla julafton". Det blir mys med fika och julklappar. Sen imorrn ska jag till IKEA och köpa julklappar som jag inte alls har gjort! :O Sen när vi liks är där måste vi också gå in på Candy World och det nya shopping centret som ligger mittemot. Ska be pappa om mycket pengar till julklappar och kläder till mig själv ofc! Har sett massor av saker jag vill ha, speciellt en kofta på jc. ;) Har lite bilder jag ska lägga upp, men kan inte göra det nu då, har bett pappa fixa internet saken. Sen på söndag ska jag fara till stugan, men jag kommer hem tror jag före nyår. Är ganska säker på att det blir nyår här med vännerna. Ska fixa mig nu och äta lite lunch, hej!

internet lös

Internet fungerar inte hemma... :/

Northern Allstars Julshow

Tyvärr så kunde jag inte ta kort under showen för jag var upptagen hela tiden, men någon tidning har varit där (nsd?) och tagit kort så jag ska titta på deras hemsida när det lagt ut någon artikel. Men jag tog kort på hur vi var sminkade och sen finns ett kort på Elin och mig. Jag har inte heller många temadags kort, men några som ni också får se. Just nu håller jag på att titta efter något jag ska ha på mig under julafton. Men det är inte så lätt, jag hittar inget.. Ska gå på stan i veckan och se om jag hittar ett rött långt linne som jag verkligen måste ha! Självklart ska jag också titta ppå julklappar också, vi ska ju ha "lilla julafton" på fredag. Vi har så roligt tillsammans då, vi har haft lilla julafton sen 4:an kanske. :) Men vissa julklappar ska jag köpa på ikea, dit ska jag på lördag med olivia om hon inte får förhinder. Vill någon med? Ska fråga Sara för hon har aldrig varit där. ;o Jag har då varit på ikea flera gånger med både familj och kompisar.Lucia Movie night:

Bion började klockan 23.59 och slutade ganska exakt 06.00 och det är vekligen att rekomendera! Det var så roligt där med alla filmer (man fick se filmer som inte kommit på premiär än!), tävlingar och sakerna man fick i pausen. Så här såg det ut exakt. Allt detta fick man för 220:-, något ni alla borde gå på!

Gick in och fick en mellan popcorn + mellan läska (refil på båda kostade 5:- ) Film - Yes Man
Paus, Max hamburgare + en dricka, tävling (filmfrågor) Olivia vann en gratis biobiljett!
Film - Allt flyter (inte så bra..)
Paus, Ny tävling - sara fick vara med för hon fångade en freesbe (stavas?!) hennes lag vann också, de fick en massa saker. (nyckelband + svettband typ) Glögg, pepparkakor, burn, kaffe eller läsk fick man ta.
Film - Zack and Mirri make a porno

SLUTNu ska jag ta och se Batman Dark night medans jag äter som jag hyrde igår. Familjen ska iväg på julbord med jag orkar inte gölja med utan får mysa med mig själv, HEJ!


dåliga tillfällen

Alla bilder kommer att komma efter min julshow idag. Jag har något fel och sätter mig vi datorn bara när jag ska någonstans och det är lite stressigt. Så jag kan inte skriva mycket nu så det blir som sagt efter showen. Skriver lite om Lucia Movie Night, bilder sen showen, lite bilder från temadagen på skridskor och allmänt. :)


Temadag och Lucia Movie Night

Idag har vi haft temadag på skolan som började tidigt, väldigt tidigt. Klockan 08.00, konstig tid tycker jag. På morgonen fick vi lite fika sen var det Lucia i aulan. De sjöng bättre nu än en tidigare gång, brabra. Sen vart det skridskor efter i C-hallen med Josefine och Fanny. Vi behövde bara åka i en timme så vi slutade 11.00 . Sen jag kom hem till nu har jag bara legat ner för det mesta så jag orkar vara upp ändå till morgonen. Jag är sjukt mega über dålig på att vara vaken när jag ser på film, somnade typ 22.30 hos mimmi en gång när vi såg en film.. pinsamt. Men det kanske är lite annorlunda nu när det är på bio. Snart ska jag börja fixa mig så jag är lite kvar innan Olivia ( http://sweetmonkey.blogg.se/  ) kommer som hon gör ganska snart. :) Så det blir inget speciellt, roligt eller intressant inlägg nu, SES!


( några bilder sen temadagen kommer )

Glömsk

Varför ska man alltid glömma något när man har brottom? Är det för att man är stressad och inte kan tänka klart? Iaf är det väldigt jobbigt. Hemma hos mig har vi 2 trappor och när jag är nere i hallen har jag nästan alltid glömt något på mitt rum 2 trappor upp, TYPISKT. Det är jätte jobbigt att springa upp igen allt man har och sen ner, pust.. Kommer ganska ofta lite sent.. (a) Men jag är seg att komma igång och fixa mig om jag ska någonstans så det blir automatiskt stress för mig alltid, Bye.(Åker bil nu)

..ingen rubrik...

Nu sitter jag här med 4 biobiljetter till Lucia Movie Night värde 905:-. Roligt det kommer blir, roligt. :) Snart har jag träning i boden och ska fara dit. Annars så skriver jag till pappa på en lapp vad jag ska ha i matsäck till imorgon då jag ska åka skridskor på coop. Tar med kameran för att ta snygga bilder! på skolan hade jag bara 3 lektioner och musik som vi bara sjöng på, fast jag vågar inte sjunga. Jag är feg, men sen, ojOjOJ! Men måste börja byta om och dra nu, hejsvej. Kan kanske skriva mer sen, fast jag måste somna tidigt idag.Söt Elin var på träningen i måndags. :)


uppåt går det, uppåt!

Allt går bra nu, för bra börjar jag fundera. Fick tag i Lucia Movie Night biljetterna, först en till Mimmi, då fanns det bara en plats kvar. Dagen efter (idag) på skolan kollade jag och då fanns det endast 2 platser kvar så de tog jag självklart till mig och sara. Då hade jag alla mina biljetter alltså! Tur eller vad? Och nu när jag sitter vid msn pratade jag med olivia och ville att hon skulle med på bio, fast jag var inte säker om det var någon plats kvar. Jag tittade på sf.se för att se, gissa vad det var då? Jo, en plats kvar endast och den tog jag! ;d Men nu när allt gått upp kommer det väl snart något dåligt, eller kanske har jag turen att slippa det? Om man ska få bra platser i bion bör man vara där 1 h i förväg eller mer. Min plan jag tänkt ut är att man äter på max (crispy chicken sallad <3) alltså en sen middag typ 21.00 -22.00 kring där och sen kan man se hur mycket folk som går ner och när det är dags för att gå ner dit, smart! (Y) hoppas ingen annan som ska dit läser det här, utom Therese förstås.


Nu måste jag skriva lite av mitt so arbete på datorn och se klart grey's. Är redan klar för sängen, ska försöka somna så tidigt som möjligt så jag kan sova länge. Har somnat för sent de senast dagarna, måste börja ladda upp för LMN nu, godnatt!


Blodcirkulation

Nu är det ca. -15 ute och blåser från norr, USCH VAD KALLT! Mina händer blir som isbitar fast jag har vantar. Min blodcirkulation ända ut till händerna fungerar inte.. mina händer kommer att ruttna ihop snart för de aldrig får blod. När jag tappat mina händer kommer jag sen behöva en assistent resten av mitt liv och det vill jag inte. Men jag klarar mig nog, det gör jag alltid. Nu är jag glad igen för jag har nu skaffat 3 biljetter till Lucia Movie Night, det var några som avbokade trots allt :) Jag säger då det: Jag klarar mig alltid. Det blir nog roligt, vill så gärna veta vad det är för filmer och överraskningar. Jag har fortfarande tempratur 24 i kroppen så jag ska ta och krypa ner under täcket och se på tv eller film, men först är jag tvungen att skriva lite SO.

En sak jag inte kan förstå är ett IQ test..(fast det är inte ett riktigt IQ test) Jag har klarat mig till sista banan men det är svårt och det är där jag fastnar.

Del 1 av 4 t.ex. 24 T p e D = 24 timmar pa ett dygn (man kan inte skriva å, å och ö.)
128 B i A                                  
27 D p e V  7 dagar pa en vecka
360 M p e T  60 minuter pa en timme
4100 Ö p e K  100 ore pa en krona
552 K i e K  
6365 D p e Å 365 dagar pa ett ar
718 H p e G  18 hal pa en golfbana
812 M p e Å  12 manader pa ett ar
911 S i e F  11 spelare i ett fotbollslag
105 F p e H  5 fingrar pa en hand
De här har jag listat ut. (A)

(tips: de stora bokstäverna är något speciellt som Stol eller Dag och det små betyder oftast bara en, ett eller på)

IQ - testet finns på: www.testportalen.se  ( Pröva och om ni fastnar så kan jag skriva svaren i nästa inlägg. )

jag ska lyckas!

Ska sitta och nöta datorn för att se om någon till plats blir avbokad på Lucia Movie Night, jag ska lyckas få en till! (6)


 Platsen är min!

nu är det förstört, jag som längtade till det..

Alla, ALLA platser är borta på Lucia movie night på sf, TACK! Snälla, snälla sf visa det i en till sal? (A) Det som skulle vara så roligt tror jag, man har ju inget annat att göra annars typ.. Ska ta och skicka ett mejl till dem och se om jag lyckas göra så det visas i en till salong. (håller tummarna) Så, dåt var det skickat och jag hoppas det är snabba på att svara, jag vill ju verkligen. Kollade igen på hemsidan och nu är 1 plats ledig.! :) Och man får sitta vart man vill, så jag kan ju boka lite här och där direkt det blir något ledigt, SMART! (6) det kan ju gå det här, nu är jag lycklig igen. Men detta inlägg var bara menat för bilderna, så här får ni se de innan jag måste börja på min HK inlämning:


UPPDATERING;  Fick ett svar från sf:

Hej!

För närvarande har vi hög belastning och därför kan svaret på ert e-postmeddelande dröja ett flertal dagar. Om ni behöver ett snabbare svar rekommenderar vi er att ringa till oss på 08-56 26 00 00.

Med vänliga hälsningar,

SF Bio AB
SF Bio Biljetter/Kundtjänst
Tel dir: 08-56 26 00 00
www.sf.se


Jo, precis... vänta. (Y)

Nu ska jag dricka klart min oboy, HEJ! (detta blev ett konstigt inlägg men ibland kopplar inte min hjärna ihop riktigt ^^,)

Det värker för varje steg jag tar..

..dumma träningsvärk. Först idag hade jag något fel med höften så det knäckte till hela tiden och nu är mina ben helt döda. Men nu till det viktiga jag egentligen bara ville säga: Jag har inte hunnit skriva något för jag har inte varit hemma längre än 30 min idag. Därför gör jag en mini uppdatering på mobilen, men imorgon kommer flera bilder, titta. ;D

Hemmasysslor, tankar och plugg

Träning, plugg och lite sysslor är en helt vanlig söndag och som jag tror alla gör på en söndag. Har säkert fel, kanske hälften gör som jag? Söndag är en slapp dag, risiga kläder och inget att göra än gott här hemma, lite tråkigt trots allt. Men ibland måste man ha tråkigt, tänk om man bara hade roligt, då kanske man inte visste vad roligt var tillslut för att ha roligt bara var en sak som alltid hände, som att andas. Så tänk inte på att alltid ha roligt utan prova göra ingenting, städa eller ligg på golvet. Ibland kan det vara skönt att t.ex. ligga i sängen eller gå ut att gå, då kommer massa tankar upp som man annars inte kanske kommit på. Nä, jag måste fortsätta att fixa här hemma innan jag ska ta tag i min HK inlämning som ska in på onsdag och kanske jag kan göra lite SO. (Har några bilder jag har tagit idag som jag ska lägga ut imorrgon, bland annat våran cheerleading dräkt.)

En enkel bild

Provade bara lägga upp en bild för att se om det går. Sitter vid mobilen, Halebop har ju gratis Internet i december! TACK. ;D

it's still here

Snön är fortfarande kvar, jag gillar det. Den kommer nog klara sig ändå till mars, det hoppas jag den gör. Det är så mysigt med snö och man kan åka skidor, slalom, skoter, tefat i fjällen och mycket mycket mer. Snart är julen här och jag har inte köpt några julklappar. StressStress. Julen, tycker jag är den bästa dagen på året. Alla är glada, det är mysigt och man får presenter. Åh, vad jag längtar. Snart slutar skolan och julbetygen kommer fast vi har två uppgifter och ett spelprov kvar att göra. Syns! <3

Cheerleading uppvisning

Det här inlägget blir bara ett typiskt "vad-jag-har-gjort-inlägg". Kanske inte så intressant, men de som vill veta vad jag gjort och gillar att läsa sånt här - varsågod. ;d Såklart slarvig som jag är hade jag glömt kameran till uppvisningen .. så ingen bild på dräkten, MEN, jag får behålle överdelen och shortsen men ingen kjol. Fast överdelen var i M så den är lite stor så det hänger lite i ryggen och där fram, men jag orkade inte börja tjorva, lite skönt med en lös dräkt och inte über tajt. Uppvisningen vart fram flyttad en kvart annars skulle allt bliså utdraget någonting sa de.. ;s Annars så gick den bra OM mitt skosnöre inte hade gått upp.. Var så rädd jag skulle snubbla och göra bort mig. HAHA, men jag klarade det. (Y) Efter uppvisningen fick vi massa gratissaker:
Choklad, mössa, luleå hockey tröja, mjukis djur, mat (hamburgare). Så det var roligt att vara där för att få de här sakerna skulle man t.ex. kasta pil, spela på hjul och skjuta "straffar" i basket. Det enda dåliga var att jag missade öppet hus, TYPISKT! Efter uppvisningen och alla priser for vi på träning i voltarenan och stretchade och voltade. Jag klarade zalto på vita golvet! ;D skönt det känns efteråt när jag förut tvekat länge och inte vågat köra. För ca 1h sen kom jag hem och duschade, åt lite och satt mig här för att äntligen kunna skriva ett litet större inlägg när jag hade tid. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt, tv gissar jag att det blir, annars så skulle jag vilja hyra en film och köpa något på ICA för man fick 25:- rabatt på SSAB-dagen också. :) Jag ska ta bilder på dräkten så ni som vill kan se hur den ser ut. Nu ska jag ta och fortsätta mysa i min luleå hockey tröja som är dunder mysig. Kämpa luleå, de låg ju 3:a faktiskt! Nu gäller det att vinna så det klättrar uppåt, det är väldigt tajt på hockeytabellen, HEJ!

1Linköpings HC29+1050
2Frölunda HC30+1048
3Skellefteå AIK29+1447
4Färjestad BK30+647
5Brynäs IF29-546
6Luleå HF29+744
7HV7129+143
8Rögle BK30-443
9Timrå IK29-440
10MODO Hockey29-1139
11Djurgårdens IF31-1336
12Södertälje SK30-1133


Idol på G och släktingar har anlänt

Mormor och morbror Patrik har kommit och snart börjar idol. Har laddat upp med godis och en av mina favorit drickor Portello. ;D Av mormor fick jag en hel burk cookies (brownies) och idag var det premiär av mina nya skor.

Imorgon har jag julluppvisning som börjar klockan 13.30 i SSAB, men jag har inte så mycket att skriva om nu och hinner inte. Mormor och Mamma ska titta något på datorn nu också. Skriver senare! :)

Genrep och träning i boden

Snart ska jag på genrep och sen på träning i boden. Vi ska köra ett genrep eftersom vi ha juluppvisning på lördag, KOM OCH TITTA! Den är i SSAB hallen vad jag vet, men vet inte tiderna. ;p Kan säga sen. Ska ockå prova cheerleading dräkterna, kulkul, kommer ta kort. Ska äta nu, så solong. Ville bara skriva lite snabbt. :)

God morgon!

Idag börjar jag klockan 09.05 men var tvungen att stiga upp tidigare för jag måste fixa tyska läxförhöret. -.- Håller på att söka arbetet bland mina dokument och jag hittar det inte.. ;o Jag måste hitta den..

Har inte hittat än.. får väl skita i den eller göra om den.

Nu ska jag gå och fixa mig så det inte blir stressigt till skolan, hejsvej!


Hittade tyskan!

Igår trampade jag på en myra. (die Ameise)

Gestern habe ich trat auf eine Ameise.Jag träffade honom för ett år sedan. (das Jahr)

Ich traf ihn vor einem Jahr.Jag träffade Gert för ett år sedan.

Ich trat Gert vor einem Jahr.Jag har tagit ett äpple.

Ich hat die Apfel genommen.Jag träffar Lisa varje dag.

Ich sehe Lisa jeden Tag.Hon har tagit flickorna.

Sie hat die Mädchen genommen.Varför tog du bananen?

Warum hast du die Banane genommen?Han träffar hon.

Er trifft sie.


Jag har träffat hunden i en vecka.

Ich habe den Hund in einer Woche getroffen.Vi har gått över en bäck. (der Bach)

Wir hat über einen Bach getreten.

(en tabell på en form.)


Har ingen aning om det är rätt översättning.. ;d

Afrikansk dans på schemat

Så stog det på fotbollens schema. Dansen ägde rum på hälsanshus uppe i danssalen, riktigt skoj! :D Man var barfota och man skulle röra mycket på kroppen, något som är värt att prova tycker jag! Rörelserna var mjuka och djupa, det tog mycket på benen. Man rörde sig hela tiden och hoppade omkring och gjorde djupa bentag och armrörelser. Man kom upp i puls snabbt för man rörde sig hela tiden och inte stannade. Riktigt skönt att vara avslappnad och dansa sammtidigt. Man dansade en liten koregrafi (?) till afrikanska trummor och djungel ljud. Meningen var nog att man skulle känna sig fri, skaka loss, känna sig som ett djur, dansa runt en eld eller att man smög ute på savannen och bara ha roligt med fria rörelser. I slutet körde man avslappning, lite thai-chi. Där använde man sig av stretch övningar och gungade fram och tillbaka i en lugn afrikansk melodi. Man tog djupa andetag i balans övningarna och man skulle drömma sig bort att man låg på en stran och hörde vågorna eller att man var i vattnet i vågorna när man gjorde gung övningarna. Efter passet kände man sig slut i kroppen och benen speciellt, men det kändes mer skönt än ont. En riktigt rolig onsdags träning.Efter träningen väntade jag på mamma och pappa skulle komma och hämta mig. Sen som vanligt... medan jag stog ute och väntade, regnade det smått och jag såg hur alla for i väg och jag fick stå kvar där själv. Små sur blev jag och irriterad eftersom det här är inte första gången de är sega på att komma. Men dirket jag hoppat in i bilen blev mina min till ett leende. I bilen låg mina nya skidor och skor jag beställt från ecco, HAPPY! :)
Nog nu, ska fortsätta öva på mina tyska glosor och börja skriva lite SO på datorn (som jag behöver hjälp med!!) innan Grey's börjar. Måste också fixa ett läxförhör till imorgon, fast det är jätte lite kvar att göra bara, SES! 

Leende ögon och hemska saker på bloggen

Älskar att titta på dem måste jag erkänna, det är ögonen jag menar såklart. När man ler, skrattar, är glad eller kärleksfull blir ögonen så otroligt vackra. Idag har jag suttit och tittat på mina vänners ögon, vill att ni ska vara glada förevigt och inte bli någon sur tjej utan uttryck. De kan utstråla så många känslor, glada, sura, arga, ledsna, besvikna det är bara några av dem. Ögonen avslöjar allt, det är därför jag älskar ögon. :) Om någon ger mig en ledsen blick eller om jag ser ett barn på TV från afrika göra det förstår man känslan själv. Man förstår och rycks med, iaf jag. När ögonen visar något vet man att personen menar allvar och inte ljuger. Om personen ljuger eller inte menar det den säger eller gör visar ögonen inget, tomt, blankt, ingenting! T.ex. man kan se det när någon fejk skrattar, titta och se själv. Ögonen är nummer 1 i känslor och kroppen är bara en extra sak.


Idag på träningen ska jag köra afrikansk dans och jag hoppas det är kul som jag tror det är. Vi har bara haft 3 lektioner idag och på alla har jag tuggat tuggumi. Det får man inte men ingen märker det om man är diskret. Fast om man är tjej så har man en fördel också, lärarna tittar mest på killarna för det är oftast de som gör något. Ibland blir de anklagad för ingenting de gjort, diskrimingering. Fast set vi tjejer, damer och flickor kan inte få lika hög lön om killar fast vi har samma jobb. I klassrummet så svarar vi nästan aldrig på frågor. Ingen vågar svara för man är rädd att säga fel så alla tror man är dum i huvudet, så känner många vet jag. Sen "måste" vi anpassa oss efter killarna, vi måste göra si och så, vi vill absolut inte skämma ut oss och ibland säger man inte som man tycker utan man är på killarnas sida. Tänk vad vi människor får andra att göra och ändra på sig. Vi måste våga vara oss själva och tro på sig själv och sluta dömma andra. Alla är som den själv är, fast det är svårt att stå emot grupptrycket för de flesta. Ganska nyligen på hertsön var det en grupp flickor som slog en tjej och höll på skära in hora med en kniv på henne. Några stog brevid och tittade på, blandannat hennes kompis. Hon vågade inte göra något men hur många skulle göra det, det är lätt att säga att man skulle ha hjälp henne men när man står där så skulle det inte vara så lätt tror jag. Ett annat fall var på min gamla skola. Flera stycken stog omkring och tittade på medans vissa slog och sparkade en kille som låg i mitten. De hade bildat en ring runt omkring han och han var hjälplös.(Jag vet inte exakt hur båda berättelserna gick till men det är vad jag vet och hört som sagt)I detta inlägg har jag inte skrivit om någon speciell tjej, utan jag har utgått från allt jag har hört, läst och fått veta av andra och tänk mobbning är en vardag för vissa.

Dagens enda uppdatering i emmas blogg

Nu är det dax igen, tänkte skriva efter skolan men det kändes väldigt jobbigt att släpa mig till datron och börja skriva. Så det blev TV:n ist. :) Idag har det varit chill på skolan inget speciellt har hänt, jag har bytt rid grupp till idag och det känns bra i den jag rider nu. Jag red Bluie som det gick lite segt på speciellt med innerschenkeln (hur det nu stavas?) om ni nu vet vad det menas. Annars en helt vanlig dag i mitt liv. Tänkte börja på SO:n idag men det får bli imorgon eftersom jag inte hunnit idag och varit lite lat. Men jag MÅSTE börja med den imorgon jag ska inte dra ut på uppgiften USCH vad jag blir less på mig själv.. ;/

Imorgon blir det första gången jag kan gå på en gemensam träning med fotbollen på inpuls och denna gång är det afrikansk dans. Haha, det blir nog roligt att prova, får se om jag klarar av det. Har inte tid att skriva mer nu, men imorgon kommer ett längre inlägg om sånt jag har på hjärnan. Nu ska jag se på DHW och förhoppningsvis läsa lite SO, hejsvej. :)


Luleå Baskets Cheerleader

Det var de (en person) som kom för att titta på oss om vi kan bli Luleå Baskets nya cheerleader. :) Jag tror och hoppas det blir så för vi tjänar en extra slant då som kan behövas för att minska tävlingsbetalningen. Och nej, jag vann ingen av julkalenderna jag var med i.. men bättre lycka nästa gång I hope. Kom nyss hem från träningen en chill träning och såg datorn stå på, så jag tänkte att jag bara skulle skriva lite snabbt innan jag hoppar in i en varm snabb dusch.

I veckan måste jag VERKLIGEN börja på min SO och HK inlämningsuppgift.. -.- Den här gången ska jag försöka att inte göra allt i sista minut som alltid.. Passar bra imorgon då jag inte har någon träning, kanske ska prova gymma.
På skolan hade vi simning, först lite lek, simma längder och dyka lite. Ganska skoj, men vill simma under vatten och crawl ( om det nu stavas så?) för jag älskar det. På simningen ska i ha ett prov också - dyka och hämta typ en 80 kilos docka på botten och simma med den en längd. Jag suger på att simma rygg med bara ben och släpa på något, jag sjunker, som en sten.. Seriöst, jag är som en sten som försöker simma på rygg, så kass är jag! Och det kommer hela klassen få se när vi har provet. När jag hämtar upp dockan, försöker att simma, sjunker, och ligger där nere på botten och dör. Kommer verkligen inte få MVG.. fast har det inte ändå. Idrott är det svåraste ämnet att få MVG i iaf med den här läraren.
Jag har varit med på var enda lektion, haft ombyte, fått MVG på båda konditions testen, fått MVG på orientering, varit med på allt vi kört, varit posetiv, peppat andra, kört hårt, vad mer begär hon?


nu får det vara slut, hejdå och drömsött! ^^,

(förlåt om jag stavar dåligt, men jag får typ G på stavningen på svenskan! ;d )

Pepparkakshuset på plats!

Igår blev pepparkakshuset färdig byggt, men godiset saknas. Huset blev väl lite bränt (dörrarna och kanterna lite gran) och glasyren blev lite hit och dit, stadig på hand är väl inte alla ändå. :p Annars är jag nöjd med resultatet. Igår köpte vi också en julgran som nu står färdig klädd i vardagsrummet med ett fåtal paket under.

Klockan 18.00 börjar träningen uppe i danssalen och vi ska finslipa på dansen. Sen, sen (!) ska vi gå dit ner och de där personerna ska komma och kolla på oss för att se vad vi kan. Va har fått ett jobberbjudande. Längtar i massor!
På tal om annat så är det (vad jag vet) 2 andra kända bloggare som har julkalender i sin blogg och åt det säger jag bara ME LIKE! Skönt att ha chansen att vara med i en tävling och vinna varje dag ändå till 24 december. Man har större chans att vinna då jämfört när de har tävling någon gång då och då. Men.. det är så många som deltar att det är svårt att vinna. Jag vinner aldrig, skulle bli riktigt chockad om jag vann som jag verkligen vill göra! ;D Hoppas på det bästa, syns!

bilder;


(De som är riktigt svart är sockret såklart)