---------

Ändrade planer, hejdå!

FOTBOLLS JOBBIdag ska jag jobba på Kulturens hus i garderoben för fotbollen, det är Big comedy ikväll. Kanske får vi också se vilket jag hoppas eftersom vi inte har något att göra under föreställningen. Om ett litet tag dyker kläderna från H&M upp! :)


HEJDÅ SNÖ


Nu är det så gott som inge snö kvar, bara några högar här och där. Så nu måste snön på bloggen försvinna också, det händer imorgon.


H&MDet här är några av sakerna. Inte bästa bilderna men ska ta ordentliga kort med en kamera sen på allt. :)


BOX

Om jag hinner innan ridningen idag ska jag visa min H&M beställning, ska försöka.

SUPER FUN!

Okej, helgen kommer bli kul. Väldigt kul. Iaf vad jag har planerat och tänkt. Vardagarna kommer vara som vilka andra dagar som helst, skola + träningar. På cheerleadingen måsta man satsa allt man har för det är inte länge kvar till SM. Stunt och basket saknar det lilla extra, men det kommer snart! Vi måste bara få lite mer rutin, iaf jag. Jag är inte så rutinerad på min position än. I skolan händer det inte så mycket förutom ett skriftligt nationellt prov i engelska och ett läxförhör på tyskan, så det är lugnt.

I helgen har jag spelat två matcher, en vinst och en lika. Har haft en extra cheer träning på söndag, endast bygg. Varit med några vänner och spelat lite kort. Sett film och haft tidiga dagar.


SHOWER


Nu har jag duschat och håret står lite som det vill. Måste genast kamma det innan det torkar, annars så kommer det att stå ut och vara konstigt på sidorna. Då vet ni! Sitter här vid datorn och lyssnar på spotify med min godispåse medans jag fixar mig också. :)


SALTO I PROGRAMMET


Haha, gud vad mina händer "fladdrar" när jag hoppar upp. :)


07.44

Fick ett sms imorse att mitt H&M paket hade kommit så jag hämtar ut det idag förhoppningsvis. Sen måste jag såklart se om allt passar och är fint så jag vet om jag måste göra någon retur. Efter det kan jag kanske visa något. (?)

Idag efter ridningen är det TV som gäller - Desperate Housewives, Cougar Town, Christine! Sen borde jag klämma in kemi plugg när det är reklam eftersom vi har prov på fredag, nu lunch!


PÅSKLOV 2010Nu hinner jag inte lägga upp mer, träning!


THE TV THEME MEDLEY


!

Kan meddela er att jag varit borta hela påsk och kom hem på söndag. Nu i helgen kommer jag vara borta ganska mycket eftersom det är cup och jag har träning. Ska lägga upp bilder sen påsk också, men är osäker när det kommer hända, troligast söndag. :)